avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Guvernul Boc a fost demis
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Guvernul Boc a fost demis

[ link extern ]

Pareri? Ce urmeaza? Eu chiar sunt curios cam ce gen de previziuni facem. Macar asa, de dragul discutiei.

Eu ma gandesc la faptul ca o sa creasca euro. Pentru ca unii se vor gandi serios sa-si repatrieze valuta.

Alte pareri?
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Lulica , utilizator 16:10, 15 Octombrie 2009
Klaus Johannis prim ministru independent o solutie buna pentru Romania??? Doamne fereste!!! Acest primar al Sibiului pentru cine nu/l stie este un mare mafiot, cu tunuri substantiale financiar in Sibiu.Dar bucurestenii nu/l cunosc si cred ca este o solutie. Prin aceasta nominalizare ne dam seama ca guvernantii nu au ganduri bune pentru tara,tot interesul personal primeaza.Probabil d/nul Klaus a sponsorizat substantial campania electorala din banii murdari facuti in localitate si are de castigat doua lucruri:.isi spala banii proveniti din afaceri ilegale si se face cunoscut si la Bucuresti extinzandu/si aria de afaceri asa cum este obisnuit.Sibiul nu-i mai oferea interes.Asta este propunerea geniala de tehnocrati pe care ne/o infatiseaza cu nonsalanta cei care ar trebui sa aiba grija de bunastarea noastra.
Ultimul lucru pe care trebuie sa/l mai faceam,sa incercam sa nu ne pierdem mintile, sa nu speram pentru a nu fi dezamagiti, sa ne crestem copiii frumos si restul.........D/zeu cu mila.
Multam lui Dumnezeu, ca dl.Johannis refuza scaunul guvernamental! Poate revine Boc la loc.=D>
Ruje a scris:

Klaus Johannis prim ministru independent o solutie buna pentru Romania??? Doamne fereste!!! Acest primar al Sibiului pentru cine nu/l stie este un mare mafiot, cu tunuri substantiale financiar in Sibiu.Dar bucurestenii nu/l cunosc si cred ca este o solutie. :.isi spala banii proveniti din afaceri ilegale si se face cunoscut si la Bucuresti extinzandu/si aria de afaceri asa cum este obisnuit.Sibiul nu-i mai oferea interes.

Interesant... Pot sa va intreb care este sursa alegatiilor Dvs. ?
D-l Klaus Johannis prim ministru independent, cred ca este o solutie buna, dar pentru perioada de interimat, deoarece la alegeri, cine va iesi presedintele Romaniei.
"Cine nu risca, nu castiga" Napoleon - deci si in politica daca D-l Klaus Johannis prim ministru independent, daca nu risca nu castiga.
Radu Alexandru a scris:

D-l Klaus Johannis prim ministru independent, cred ca este o solutie buna, dar pentru perioada de interimat, deoarece la alegeri, cine va iesi presedintele Romaniei.
"Cine nu risca, nu castiga" Napoleon - deci si in politica daca D-l Klaus Johannis prim ministru independent, daca nu risca nu castiga.

Ei castiga, noi pierdem =D>

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre ....? Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci EBA a dezvaluit in premiera la b1tv, planurile sale de viitor europarlamentar. Citam: “Mi-am propus Comisia de politica externa si Comisia de buget ... (vezi toată discuția)
Web site for lease: www.romanianpassport.co.il - 1200+ uniqe visitors/mo + #1 google ranking josephe josephe Hello, I am one of the owners of http://www.romanianpassport.co.il . Our site is ranked #1 on Google.com and Google.co.il for the term "Romanian ... (vezi toată discuția)
Un alt mod de a face politica POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]Umor negru la scară mondială ![/b] Zambiti, va rog! Traducerea in romana este ingrosata. Textul poate fi o satira naucitoare la adresa drepturilor si ... (vezi toată discuția)