avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Guvernul Boc a fost demis
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Guvernul Boc a fost demis

[ link extern ]

Pareri? Ce urmeaza? Eu chiar sunt curios cam ce gen de previziuni facem. Macar asa, de dragul discutiei.

Eu ma gandesc la faptul ca o sa creasca euro. Pentru ca unii se vor gandi serios sa-si repatrieze valuta.

Alte pareri?
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Lulica , utilizator 16:10, 15 Octombrie 2009
olga.m a scris:

pneagu a scris:

Ca a cazut nu este bine dar nici catastrofal. Catastrofal este gestul celor care pana acum doua saptamani au facut parte din acest guvern si practic sunt la fel de responsabili de rezultatele guvernarii iar acum joaca rolul de salvatori. Pe acesti politicieni nu-i misca problemele cetatenilor si ale statului, pentru ei sunt mai importante interesele de partid (de fapt a unor personalitati din partid), modul de a nu scapa din mana borcanul cu miere si, nu in ultimul rand, cum sa scape de actualul Presedinte si partidul portocaliu.
Accept ca activitatea guvernului (in intregul sau) nu este multumitoare dar nu pot accepta ca cei care au facut parte din guvern si au contribuit la rezultatele sale sa aibe tupeul sa formeze un nou guvern.
Spectacolul adevarat acum incepe, intra in scena personajul principal, Presedintele. Urmeaza suspendarea lui?

subscriu B-)

E clar ca asta se vrea.

Acest lucru arata foarte tare ca se tem de el la noile alegeri.
Altfel ce rost ar mai avea atata tam tam pt putin timp...
Buna seara...daca si seara de azi este buna. Am aflat de aici ca "marele guvern Boc" s-a dus pe apa sambetei. Ce cred eu????????
E prea greu de spus. Traiesc in Germania, sperand in ziua in care ma pot intoarce ca sa muncesc pentru tara mea. Ziua de azi mi-a spulberat cumva visul. E un dezastru..nu putem dovedi nimanui ce oameni capabili suntem. Si..in plan personal voi ramane un licentiat cu job de femeie de serviciu aici. Poate ca asta meritam, ca si natiune, dar pentru mine e o strada infundata. Sperantele celor ce muncim aici, de a ne intoarce acasa la familii, s-a dus o data cu guvernul. Rusine celor ce fug de raspundere! Cu respect, Iulia.
Un lucru e cert. Basescu nu se consulta cu nimeni, asculta toate partidele politice cu presa de fata pentru spectacol si sa nu fie acuzat ca nu a consultat partidele, dar are el deja un plan bine stabilit pentru noi.Acum se pregatesc actorii pentru o noua comedie.Cat despre alegeri......cu parere de rau o spun ca incep sa cred tot mai mult ca Basescu va recidiva in postul de presedinte.Iar ca sa fim cu inima impacata ca am facut tot ce am putut sa participam la o schimbare cred ca ar trebui sa ne prezentam la vot, altfel le vor putea fura mai usor.
iulia_floare a scris:

Buna seara...daca si seara de azi este buna. Am aflat de aici ca "marele guvern Boc" s-a dus pe apa sambetei. Ce cred eu????????
E prea greu de spus. Traiesc in Germania, sperand in ziua in care ma pot intoarce ca sa muncesc pentru tara mea. Ziua de azi mi-a spulberat cumva visul. E un dezastru..nu putem dovedi nimanui ce oameni capabili suntem. Si..in plan personal voi ramane un licentiat cu job de femeie de serviciu aici. Poate ca asta meritam, ca si natiune, dar pentru mine e o strada infundata. Sperantele celor ce muncim aici, de a ne intoarce acasa la familii, s-a dus o data cu guvernul. Rusine celor ce fug de raspundere! Cu respect, Iulia.

Ma tem ca mare adevar spuneti...
subscriu la cele afirmate de iulia floare.
Parlamentarii romani sunt loviti de o inconstienta crasa sau un dezinteres total fata de criza in care se zbate tara asta. Cum poti tu sa scufunzi tara intr-o criza guvernamentala, dupa ce si-asa ea zace la pat in spasmurile crizei financiare? ... Cum poti tu parlamentarule inconstient sa blamezi si sa demiti un guvern care incearca sa faca ceva pentru tara si nu pentru buzunarul tau ala "sac fara fund"?!... Romania nu avea nevoie de demiterea guvernului. Este ca si cum iei de la patul bolnavului medicul curant.

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre ....? Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci EBA a dezvaluit in premiera la b1tv, planurile sale de viitor europarlamentar. Citam: “Mi-am propus Comisia de politica externa si Comisia de buget ... (vezi toată discuția)
Web site for lease: www.romanianpassport.co.il - 1200+ uniqe visitors/mo + #1 google ranking josephe josephe Hello, I am one of the owners of http://www.romanianpassport.co.il . Our site is ranked #1 on Google.com and Google.co.il for the term "Romanian ... (vezi toată discuția)
Un alt mod de a face politica POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]Umor negru la scară mondială ![/b] Zambiti, va rog! Traducerea in romana este ingrosata. Textul poate fi o satira naucitoare la adresa drepturilor si ... (vezi toată discuția)