Klaus Johannis prim ministru independent si un guvern de tehnocrati ar fi o oarecare garantie pentru alegeri mai corecte. Asta daca doriti totusi sa luati atitudine si sa alegeti raul cel mai mic din cele care vi se ofera. Absenteismul nihilist nu ne da dreptul sa criticam, nu?
Ca a cazut nu este bine dar nici catrastofal. Catrastofal este gestul celor care pana acum doua saptamani au facut parte din acest guvern si practic sunt la fel de responsabili de rezultatele guvernarii iar acum joaca rolul de salvatori. Pe acesti politicieni nu-i misca problemele cetatenilor si ale statului, pentru ei sunt mai importante interesele de partid (de fapt a unor personalitati din partid), modul de a nu scapa din mana borcanul cu miere si, nu in ultimul rand, cum sa scape de actualul Presedinte si partidul portocaliu.
Accept ca activitatea guvernului (in intregul sau) nu este multumitoare dar nu pot accepta ca cei care au facut parte din guvern si au contribuit la rezultatele sale sa aibe tupeul sa formeze un nou guvern.
Spectacolul adevarat acum incepe, intra in scena personajul principal, Presedintele. Urmeaza suspendarea lui?
ce se intampla cu Guvernul, sunt simple smecherii de-ale lor... manevre... ori poate ca trebuie sa fim canalizati pe acest subiect ca sa neglijam alte probleme mai importante ale guvernantilor,care se creaza acum in preajma alegerilor
Ca a cazut nu este bine dar nici catastrofal. Catastrofal este gestul celor care pana acum doua saptamani au facut parte din acest guvern si practic sunt la fel de responsabili de rezultatele guvernarii iar acum joaca rolul de salvatori. Pe acesti politicieni nu-i misca problemele cetatenilor si ale statului, pentru ei sunt mai importante interesele de partid (de fapt a unor personalitati din partid), modul de a nu scapa din mana borcanul cu miere si, nu in ultimul rand, cum sa scape de actualul Presedinte si partidul portocaliu.
Accept ca activitatea guvernului (in intregul sau) nu este multumitoare dar nu pot accepta ca cei care au facut parte din guvern si au contribuit la rezultatele sale sa aibe tupeul sa formeze un nou guvern.
Spectacolul adevarat acum incepe, intra in scena personajul principal, Presedintele. Urmeaza suspendarea lui?
Desi nu imi placea Boc prea tare totusi cred ca a enervat pe multi parlamentari cand le-a scazut pensiile, si normal ca era un pericil, totusi cred ca avea de gand sa faca treaba dar rechinii nu aveau cu sa il lase i pace. Cursul euro nu stiu daca va mai creste ptr ca asta ar insemna sa isi dea in sut in fund singuri, de ce? lumea nu va mai putea plati nimic si se va face ditamai colapsul financiar deci Isarescu pana acum va face el ce stie mai bine sa ne tina in frau, e cam singurul care face ceva destept prin tara asta. S-ar putea sa mai creasca un pic somajul dar nu foarte mult altfel se ajunge la situatia de mai sus ne uitam unii la altii, trenuie sa munceasca si unii. Ceea ce sigur nu va fi bine ,va creste infractionalitatea legata de furturi(nu-s bani dar trebuie sa mancam). lEGAT DE IMPOZITUL FORFETAR acesta va fi desfiintat in 2010.