avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Guvernul Boc a fost demis
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Guvernul Boc a fost demis

[ link extern ]

Pareri? Ce urmeaza? Eu chiar sunt curios cam ce gen de previziuni facem. Macar asa, de dragul discutiei.

Eu ma gandesc la faptul ca o sa creasca euro. Pentru ca unii se vor gandi serios sa-si repatrieze valuta.

Alte pareri?
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Lulica , utilizator 16:10, 15 Octombrie 2009
Nici un prim ministru nu poate face nimic fara o majoritate solida. Johannis e singur!
La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a hotarât sa dea printr-o “Lege Divina” fiecarei natii câte doua virtuti.
Astfel, El i-a facut :
- pe elvetieni - ordonati si respectuosi fata de legi;
- pe nemti - disciplinati si rationali;
- pe englezi - perseverenti si studiosi;
- pe japonezi - muncitori si rabdatori;
- pe unguri - hotarâti si buni meseriasi;
- pe francezi - culti si rafinati;
- pe spanioli - veseli si ospitalieri, samd.
Când a ajuns la români, I-a spus îngerului consilier care si nota:
- românii vor fi inteligenti, cinstiti si buni politicieni..
Dupa ce a publicat-o în “Monitorul Celest”, îngerul a remarcat:
- Doamne, ai dat tuturor popoarelor câte doua virtuti, iar românilor trei. Oare în acest fel, nu cumva ei îi vor depasi si exploata pe toti ceilalti ?
- Aoleu, asa e ! Ai dreptate ! Atunci sa revenim cu o “Ordonanta”.
” Pentru ca virtutile Dumnezeiesti, odata acordate, nu se mai pot lua înapoi, precizez ca nimeni nu va putea avea si folosi mai mult de doua virtuti, în acelasi timp!”
Si astfel, se explica de ce românii…
- care sunt inteligenti si cinstiti, în nici un caz nu fac politica;
- cei care sunt cinstiti si fac politica, in mod sigur nu sunt inteligenti;
- care fac politica si sunt inteligenti, categoric nu sunt cinstiti.

Slabe sperante ca ceva in Romania sa se schimbe asa ca a inceput inscrierea pentru LOTERIA VIZELOR USA si dau fuguta pentru foto!
Ce ziceti ?=D>
Din pacate, pana acum, reteta primarului devenit prim-ministru nu a fost una de succes.
Exemplele Ciorbea si Boc sunt elocvente,
Cea mai tare reteta a fost cea a primarului care a ajuns presedinte.
Ce-a urmat, imediat, in unele institutii publice a fost destituirea din functii a tuturor directorilor si numirea lor in aceleasi functii, ca interimari, pana dupa alegeri. De parca intre serviciile publice si politica ar trebui sa existe vreo legatura!
Cum spunea cineva mai sus, m-am saturat de filmul asta prost!

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Deci de-acum stim....alegem primarul, alegem viitorul prezidentiabil..#-o sau prim ministru. Mi-e si frica sa ma gandesc daca va candida Vanghelie la primaria capitalei si se va alege:O Ca are un noroc porcesc.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2009
elga50, moderator

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre ....? Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci EBA a dezvaluit in premiera la b1tv, planurile sale de viitor europarlamentar. Citam: “Mi-am propus Comisia de politica externa si Comisia de buget ... (vezi toată discuția)
Web site for lease: www.romanianpassport.co.il - 1200+ uniqe visitors/mo + #1 google ranking josephe josephe Hello, I am one of the owners of http://www.romanianpassport.co.il . Our site is ranked #1 on Google.com and Google.co.il for the term "Romanian ... (vezi toată discuția)
Un alt mod de a face politica POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]Umor negru la scară mondială ![/b] Zambiti, va rog! Traducerea in romana este ingrosata. Textul poate fi o satira naucitoare la adresa drepturilor si ... (vezi toată discuția)