avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident pe trecerea de pietoni. Care e procedura de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident pe trecerea de pietoni. Care e procedura de obținere a daunelor?

Buna seara,
A-si dori si eu ajutor daca se poate, mama mea a fost lovita pe trecerea de pietoni de catre un sofer neatent, soferul neacordand prioritate de trecere mamei mele care era deja pe trecerea de pietoni si acum este internata la spital cu leziuni grave la cap si amnezie.
A-si dori sa stiu care este procedura si ce trebuie sa fac pentru a-l da il judecata pe Domnul respectiv. Vreau sa precizez ca a marturisit ca el a fost vinovatul dar politia zice ca are nevoie de mai multe dovezi. Ce trebuie sa fac in continoare?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
Trefan24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ilalexandru , utilizator 14:08, 5 Ianuarie 2018
Nu firma merge in instanță....ci avocatul....care reprezintă firma!
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2018
Ilalexandru, utilizator
Ilalexandru a scris:

Nu firma merge in instanță....ci avocatul....care reprezintă firma!

Vad ca nu v-ati documentat...
Avocatul nu poate reprezenta legal victima, doar in cazul in care semneaza contractul de asistenta juridica direct cu victima, nu si prin interpusi.
Rog si parerea domnilor avocati.
Sunt dosare CEDE in instanta....cu avocat! atat pe vatamare cat si pe deces! Si ati dat exemplul acela cu femeia fara brat cu doar 80000 lei! Minciuna mai mare nu ati gasit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt etapele soluționării aspectelor penale si civile in cazul unui accident rutier? Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Speța e următoarea: un șofer a accidentat ușor cu autovehiculul de serviciu un pieton, pe trecere. Asiguratorul nu poate deschide dosarul de ... (vezi toată discuția)
Bună seara, fiica mea a fost victima unui accident pe trecerea ... Dadalau Dadalau Bună seara, fiica mea a fost victima unui accident pe trecerea de pietoni, am primit 130 de zile de îngrijiri medicale, avocata noastră spune că nu este ... (vezi toată discuția)
Notar, mediator sau politie in caz de accident de circulatie? ngs ngs buna ziua...am stat..am citit..am sunt..si am auzit \\"n+1\'\' pareri. exista speta: accident rutier pe trecere de pietoni, victima ranita usor, nicio zi de ... (vezi toată discuția)