Buna ziua ! Pe scurt,daca exista un termen intre data sesizarii si convocarea salariatului? Nu ar trebui sa fie undeva aproape de data sesizarii? Sau prin analogie,tinand cont si de termenul pentru emiterea deciziei,respectiv de 30 zile,ar trebui sa fie cam aprocimativ 5luni,penteu a nu interveni prescriptia? Multumesc!
Procedura este de durata ... insa si in fata instantelor din tara trebuie sa se invoce incalcarea drepturilor fundamentale prevazute de Conventia Europeana a drepturilor Omului.
Sa nu uitam totusi,RI este un act juridic unilateral,si doar CIM este un act bilateral. Cred ca mai interesanta este o sorta care tine de drepturile si obligatiile prevazute in CIM. In opinia personala,RI este intoxmit doar ca asa prevede legea,ca primii care ii incalca prevederile sunt exact cei care ar trebui sa fie un exemplu,iar sanctiunile prevazute se aplica preferential.
Stimate domn,eu am actiume in instanta pe aceasta speta,inclusiv drepturi prevazute in Pact. Astept sa merg mai departe...cred ca ATI inteles ce am vrut sa spun