Multumesc mult pentru incurajari ! In momentul de fata sunt in stadiul in care am apelat la cativa avocati specializati pe Dreptul Civil, in vederea aflarii sanselor de reusita pe care l-as avea intr-un astfel de proces ( chiar daca este un procent total subiectiv si va diferi, vreau totusi sa-mi fac o idee ) si a alfarii onorariului.
Problema in momentul de fata este ca neavand pic de experienta cu asa ceva, fiind prima data cand sunt hotarat sa merg pana in panzele albe pentru a-mi face dreptate, nu am nici cea mai vaga idee cam care ar fi onorariile pentru cazul meu, ce ar fi insemna ieftin si ce ar insemna scump !
Incerc sa identific in ce categorie se incadreaza cazul meu, ma tot "benoclez" la tabloul onorariilor minime dar nu prea sunt sigur unde se incadreaza :
[ link extern ] /
Dupa capul meu sec as zice ca ar fi vorba de : redactare plangere prealabila administrativa - 840 Lei urmata de onorii pentru fiecare termen in parte.
Ar fi de un real ajutor daca cineva cu experienta mi-ar putea spune unde se incadreaza de fapt, care ar fi onorariul minim sau macar "corect" avand in vedere situatia si, bonus, daca cineva se simte mai curajos si a urmarit situatia de la bun inceput, un pronostic in ceea ce priveste de cati termeni ( sau e "cate termene" ? ) considerati ca va fi nevoie pana se ajunge la o conluzie finala.