avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... "Manifestul societatii civile cinstite care s-a ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"Manifestul societatii civile cinstite care s-a sãturat de minciuni electorale".spune si tu ce gandesti in termeni decenti pentru schimbare -parerea ta poate influienta pozitiv electoratul.

"Manifestul societatii civile cinstite care s-a săturat de minciuni electorale",este o idee a unui utilizator de pe acest site .

Cred ca opiniile decente si pline de intelepciune a celor care doresc schimbarea pot sa influienteze in mod pozitiv electoratul,pentru o alegere corecta a reprezentantului societatii romanesti in structura de conducere a Romaniei pe un drum al schimbarii situatiei drastice din aceasta tara.

Spune-ti parerea in termeni civilizati si argumenteaza ceea ce doresti.

Cred ca este timpul ca Glasul societatii romanesti sa se faca auzit de catre cei care vor sa conduca Romania.

Nu trebuie sa se faca atacuri la persoanele care candideaza ci doar sa se ofere solutii concrete pentru o solutionare concreta a situatiilor critice din Romania.

Stiu ca exista destui romani capabili care sunt oameni simpli insa gandesc mai concret -desi sunt apolitici -.

Parerea Dv.conteaza !

Am intalnit destui oameni simpli-chiar din mediul rural-fara studii superioare,dar care au viziuni corecte si solutii demne de luat in seama .

Acesti oameni sunt simpli,insa au valoare spirituala si gandesc cu adevarat la solidaritatea societatii romanesti.

Acest topic reprezinta un Manifest al solidaritatii societatii de buna credinta pentru a oferi linistea si bunastarea pe care fiecare cetatean are dreptul sa o aiba in Romania.

Continutul acestui Manifest trebuie sa fie concret in exprimare decenta,justa si fara acuzatii ale faptelor trecute.

Sa privim catre viitor cu solutii pentru rezolvarea situatiei critice in domeniul social,economic si administrativ .

Poate citeste cine doreste sa candideze si va tine cont si de opiniile societatii .

Demonstrati ca exista solidaritate in societatea civila pentru unitate si schimbare!-(indiferent de culoarea politica)

va multumesc anticipat !

cu respect si consideratie,
rodica_post
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:58, 8 Decembrie 2009
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Vedeti ca e posibil sa se fi schimbat numarul de telefon.
E posibil sa fie din mai multe cifre.B-)

Eu asa am fost informata !
Va rog daca aflati noutati inaintea mea,sa transmiteti aici detaliile reale-ajuta electoratul care va vota-In caz de frauda ori alte infractiuni de natura electorala.
(sa nu se intample ca la alte alegeri ).

Va multumesc anticipat !

Probabil ca acel numar va fi tot timpul ocupat asa ca reclamatiile de frauda le vom face doar in gand.Dar cea mai buna reclamatie este prezenta masiva la vot .un vot neesercitat va insemna un vot in alb pentru clasa politica nepasatoare la problemele reale ale acestei tari.Poate cativa dintre voi isi mai amintesc de VOTUL DE BLAM asta merita ai nostri politici:tease::yeah::training:
Intr-adevar Rodica , s-a anuntat acum la Realitatea ca in zilele de 22 noiembrie si 6 decembrie va functiona un operator special care va prelua sesizarile privind neregulile procesului din alegeri la numarul 112.
De ce oare un singur operator si de ce oare numai in ziua alegerilor ?
Parerea mea este ca nu un vot de blam merita politicienii ci un vot obisnuit potrivit cu constiinta (stiinta) fiecaruia , dar sa fie ...
Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2009
freeanifer, utilizator
Oricat ne- am lamenta in legatura cu fraudele, probabilistic ajunge un operator; chiar si cu mesaje false( Doamne fereste sa nu ajunga!)
Supozitiile si continuitatea anti -Vot nu inseamna dorinta si speranta intr-o schimbare.

Sper sa nu fie toti romanii atat de pesimisti !

VOTATI in primul rand pe cine doriti !

Validarea o va face cei competenti.
Anticiparile nu - si au rostul acum.

Gandirea pozitiva vizavi de optimism trebuie sa arate personalitatea romanilor .

Opozitia abia asteapta deformarea tuturor informatiilor pentru ca electoratul sa ofere absenteism.

Nu raspundeti provocarilor care va indeamna la renuntare.

Alegeti cu gandul curat si increzator ca situatia incerta se va schimba.

Cu putina credinta veti reusi.
Sa avem incredere ca D-zeu ne va oferi un semn al alegerii corecte .

Nu va lasati manipulati de cei care vor sa obtina aceasta functie de Presedinte al Romaniei pentru a ne distruge !

Aveti incredere in intuitia Dv. personala si vom reusi sa inlaturam maleficul cre a luat forma umana .

Exista un cetatean in lista de candidati .
Vedeti cine este.Eu,personal nu am auzit de el....nu l-am vazut inca.....in poster electoral.

Mai sunt candidati care nu au fost pe scena vipurilor politice....aveti de unde alege.

Renuntati la cei care v-au demonstrat ca au distrus.....si alegeti ineditul....
Schimbare...poate insemna si o persoana care nu a fost cap de afis....

Daca orientarea este de natura culorii politice.....nu va orientati dupa sondajele fictive si mincinoase intocmite la comanda.

Nu stiu daca a-ti urmarit stirile difuzate.....de un post TV....(in top de audiente)....

Deja au inceput sa apara manipularile din mass media .....
Stirile difuzate au fost intr-o maniera grosolana si fara pic de bun simt.
Au inceput cu catalogari ale categoriilor sociale in mod dizgratios ....accentuand ca cei car il sustin pe Basescu....erau "gunoierii Bucurestiului".....,"BOSCHETARI....muncitori ....vanzatori volanti,,,, si multi tineri invoiti de la cursurile de zi.....

De unde asemenea concluzii ......intr-un limbaj oribil ?????

Cum de nu a auzit CNA-ul aceste stiri care folosesc un limbaj murdar la adresa societatii romanesti ?

Categorisirea in acest mod inseamna din start Discriminarea pe criterii sociale facute de reporteri platiti de culoarea politica dominanta a lui ...X...

Deci...a inceput mass media sa atace cum vrea pe unii candidati.

Si aceste actiuni cuprinse in reteaua TV ...pot constitui probe concludente intr-un proces concret pe care il pot deschide chiar "gunoierii si boschetarii" Bucurestiului .....pentru ca sunt cetateni ai Romaniei si nu trebuie sa fie marginalizati ca au ajuns la limita existentei din cauza sistemului.

Daca au fost interesati de ceea ce se anunta in discursurile facute cu privire la platforma program a lui Basescu....inseamna ca judeca mai bine decat cei care se lauda cu functii si diplome insa refuza sa se intereseze macar de modul cum se prezinta fiecare candidat in aceasta campanie electorala.

Ce conteaza daca esti angajat gunoier ....doamna reporter a antenei 1 ...?

Poate acei gunoieri au mai multe studii decat un biet reporter care se ocupa doar cu "barfa"despre toate nenorocirile din lume.
Sa vad si eu un reporter ori realizator serios si competent in emisiuni educative .

In TV...se urmareste doar materialismul publicitar in euroi grei.
Cine plateste difuzarea acestor stiri discriminatorii social ?
Se subantelege ..... comanda la haos transmis la stiri si in presa....

Comanda se da de la patronatul TV..... si subordonatul nu are incotro....asculta si executa comanda mafiotilor care traiesc din aceste afaceri inseland societatea romaneasca.

Adevarul nu se publica in forma cinstita....
De aceea exista asemenea distorsiuni si intriga mereu.

Mass media inbolnaveste societatea.
Deci...mai corect ar fi ca sa fie participarea directa la discursurile directe din campanie.

Nu trebuie sa existe increderea in aceste stiri difuzate doar in batjocura fata de anumite persoane.
Toti candidatii au drepturi egale -.Ei depind de votul electoratului nu de stirile care se difuzeaza special provocator fata de unii candidati.
Nu exista bun simt si respectarea demnitatii umane.
Asta e doar in Romania !

Cu asemenea persoane...eu nu voi fi niciodata de acord pentru ceea ce fac.:stunned::stunned:
Educatia acestora....nu exista ...doar trufie,grandomanie si....scopuri ascunse pentru interese personale.
Rusine acestor grupuri de interese meschine care sustin tot persoane dubioase ca ei.

:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Alte discuții în legătură

Ce este democratia ? handsu handsu Indiferent de sistem , toate regimurile sustin , ca functioneaza ,in exclusivitate numai el , pe temeiul democratiei , sub toate aspectele democratiei. ... (vezi toată discuția)
Va convinge campania electorala? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Cat de mult conteaza campania electorala? Exista nehotarati care se uita la un spot electoral si care pot fi ridicati in duminica alegerilor de pe canapea pt. ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)