avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... "Manifestul societatii civile cinstite care s-a ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"Manifestul societatii civile cinstite care s-a sãturat de minciuni electorale".spune si tu ce gandesti in termeni decenti pentru schimbare -parerea ta poate influienta pozitiv electoratul.

"Manifestul societatii civile cinstite care s-a săturat de minciuni electorale",este o idee a unui utilizator de pe acest site .

Cred ca opiniile decente si pline de intelepciune a celor care doresc schimbarea pot sa influienteze in mod pozitiv electoratul,pentru o alegere corecta a reprezentantului societatii romanesti in structura de conducere a Romaniei pe un drum al schimbarii situatiei drastice din aceasta tara.

Spune-ti parerea in termeni civilizati si argumenteaza ceea ce doresti.

Cred ca este timpul ca Glasul societatii romanesti sa se faca auzit de catre cei care vor sa conduca Romania.

Nu trebuie sa se faca atacuri la persoanele care candideaza ci doar sa se ofere solutii concrete pentru o solutionare concreta a situatiilor critice din Romania.

Stiu ca exista destui romani capabili care sunt oameni simpli insa gandesc mai concret -desi sunt apolitici -.

Parerea Dv.conteaza !

Am intalnit destui oameni simpli-chiar din mediul rural-fara studii superioare,dar care au viziuni corecte si solutii demne de luat in seama .

Acesti oameni sunt simpli,insa au valoare spirituala si gandesc cu adevarat la solidaritatea societatii romanesti.

Acest topic reprezinta un Manifest al solidaritatii societatii de buna credinta pentru a oferi linistea si bunastarea pe care fiecare cetatean are dreptul sa o aiba in Romania.

Continutul acestui Manifest trebuie sa fie concret in exprimare decenta,justa si fara acuzatii ale faptelor trecute.

Sa privim catre viitor cu solutii pentru rezolvarea situatiei critice in domeniul social,economic si administrativ .

Poate citeste cine doreste sa candideze si va tine cont si de opiniile societatii .

Demonstrati ca exista solidaritate in societatea civila pentru unitate si schimbare!-(indiferent de culoarea politica)

va multumesc anticipat !

cu respect si consideratie,
rodica_post
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:58, 8 Decembrie 2009
Cuplet al lui Tanase de acum peste 70 de ani, de o actualitate descurajanta !!!

Constantin Tănase, “ªi cu asta ce-am făcut?” …..

Ne-am trezit din hibernare
ªi-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
ªi cu asta ce-am făcut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
ªi-am luptat, cum am ştiut,
S-avem nouă guvernare?
ªi cu asta ce-am făcut?

Ca mai bine să ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar trăim în săracie?
ªi cu asta ce-am făcut?

Ia’ corupţia amploare,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Scoatem totul la vânzare?
ªi cu asta ce-am făcut?

Pentru-a câştiga o pâine,
Mulţi o iau de la-nceput,
Rătăcesc prin ţări străine?
ªi cu asta ce-am făcut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decăzut,
Cresc întruna taxe-accize?
ªi cu asta ce-am făcut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
ªi cu asta ce-am făcut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Ţara-i plină de vedete,
ªi cu asta ce-am făcut?

Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
E sloganul cunoscut;
Iarăşi am votat ca proştii,
ªi cu asta ce-am făcut?

E inspaimantator ca e atat de valabil si azi, dupa 70 de ani !!!

Si totusi cu Basescu....
O fi avind el defectele lui dar totusi parca e mai frumoasa culoarea democratiei decit a comunismului
Dupa ce am citit interviul cu Geoana din Catavencu votez chiar cu placere pentru el.
Ce tot aveti cu comunismul? Mai ales ca- i contrapuneti un securisto- comunist.
Romanii vor sa conduca fostii securisti.
Este ceva nou ?
Nu.
Toata treaba este sa fie bine si ceea ce inseamna bine este greu de spus in contextul actual.
Cei care au avut functii publice si legaturi cu securitatea nu au fost ingerasi.Nu aveau cum sa fie.
Eu cred ca exista o egalitate foarte mare intre candidati si poporul va decide in raport de ceea ce are de votat.
Eu cred ca trebuie votata acea persoana care sa vrea sa faca ceva ce se vrea bun sau bine ( cum prefereati) sau sa fi facut.
@Claudiu_lascoschi - toti vor sa faca bine . Din pacate la consilieri , la rude , la amicii politici , etc! Uita de poporul roman care le da voturile! Uita de ...bunul simt!

@Romania_Inedit - Cred ca si daca aparea in pielea goala la TV tu ii luai apararea. Adica pe mine de ce nu m-a numit intr-o functie de secretar de stat ca asa imi vrea si mie inimioara! Si sunt competent , am 3 facultati , sunt ofiter in rezerva , am 6 ani stagiu militar pe livret , cunosc 3 limbi straine la perfectie. Cu ce sunt mai prejos? ahh.....am uitat . Prietena mea nu este consilier prezidential! Scuza-ma Romania_Inedit!

@AdrianTot - IMi place ca judeci la rece. Chirurgical! B-)

@ Rodica_post- Ai uitat sa spui ca saracul Tanase a fost impuscat dupa citirea acelui pamflet!B-)

Suntem o mare coliva presarata din belsug cu ...CACAO!
:D
Si atunci ce este de facut?
Sa ajungem la monarhie?

Alte discuții în legătură

Ce este democratia ? handsu handsu Indiferent de sistem , toate regimurile sustin , ca functioneaza ,in exclusivitate numai el , pe temeiul democratiei , sub toate aspectele democratiei. ... (vezi toată discuția)
Va convinge campania electorala? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Cat de mult conteaza campania electorala? Exista nehotarati care se uita la un spot electoral si care pot fi ridicati in duminica alegerilor de pe canapea pt. ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)