adriantot a scris:
Uitati-va dupa ce criterii a numit Basescu ministrii:
"Cel mai urat lucru este, dupa ce te-a luat cineva dintr-un purtator de cuvant, te-a facut ministru - consilier prezidential este rang de ministru -, ti-a poftit sufletelul sa-ti fie sotul sef de serviciu secret, ti l-a facut presedintele sef de serviciu secret. Si cand constati ca e caciula mai mare decat poate sa duca capul domnului sef de serviciu secret, sa te superi ca ti l-a schimbat. Pai cine l-a pus sa vorbeasca prostii?".
Spus de Traian Basescu.
Asadar daca d-na Adriana Saftoiu a vrut, presedintele l-a facut ministru pe Claudiu Saftoiu. Nu ca ar fi avut pregatirea necesara pentru acel post.
Oare cati au fost "unsi" in functii mari in 5 ani cat a fost presedinte, dupa asemenea criterii?
Eu cred ca basescu a spus o fraza bine gandita , ca sa arate ca despartirea de consilieri s-a produs exclusiv din vina lor .
Ma asteptam sa scrieti de catastrofa de ridzi , de placinta , de udrea , si de altii , neuitand sa-i mentionati pe adomnitei de la liberali , atanasiu si alte catastrofe care au populat si populeaza ministerele .
Dupa parerea mea este evident ca numirea in functie a lui saftoiu a fost facuta ca sa-l compromita .
Era bancul ala cu calul chior , schiop si rapciugos care este dus la targ doar ca sa fie facut de ras , nu ca sa fie expus .