rodica_post a scris:
Am mai vorbit de cenzurarea pe care o faceti mereu -doar anumitor persoane-;)
Si din acest punct de vedere se poate discuta in acest Manifest !
:sorry::sorry::sorry:
Buna seara. In aceasta discutie, cu vreo 3 zile in urma, multumeati calduros administratorilor siteului ca permit libera exprimare a utilizatorilor. Acum vorbiti despre faptul ca "ati mai vorbit de cenzura". Eu zic ca e vremea sa va gasiti o directie, pentru ca altfel eu recunosc ca nu mai inteleg nimic.
Cat despre stergerea de mesaje, acum doua zile eu v-am sters mai multe mesaje pentru simplul motiv ca erau copiate din alte siteuri si lansate aici ca subiect de discutie. Cand e vorba sa se certe cineva cu oamenii care au facut continutul respectiv, noi suntem cei trasi la raspundere. Asa incat e simplu, va stergem mesajele ca sa nu fie niciun fel de probleme in viitor.
Iar despre cenzura, uitati-va in jur. Chiar vi se pare ca se cenzureaza activitatea in forum?
Sa nu uitam totusi ca suntem pe un forum juridic/economic, unde trebuie sa pastram o directie juridica / economica a discutiilor. Restul discutiilor sunt ok cata vreme nu domina fondul forumului pe care ne aflam. IN functie de aceasta directie se judeca si ideea de off-topic.
O seara placuta.