avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... "Manifestul societatii civile cinstite care s-a ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"Manifestul societatii civile cinstite care s-a sãturat de minciuni electorale".spune si tu ce gandesti in termeni decenti pentru schimbare -parerea ta poate influienta pozitiv electoratul.

"Manifestul societatii civile cinstite care s-a săturat de minciuni electorale",este o idee a unui utilizator de pe acest site .

Cred ca opiniile decente si pline de intelepciune a celor care doresc schimbarea pot sa influienteze in mod pozitiv electoratul,pentru o alegere corecta a reprezentantului societatii romanesti in structura de conducere a Romaniei pe un drum al schimbarii situatiei drastice din aceasta tara.

Spune-ti parerea in termeni civilizati si argumenteaza ceea ce doresti.

Cred ca este timpul ca Glasul societatii romanesti sa se faca auzit de catre cei care vor sa conduca Romania.

Nu trebuie sa se faca atacuri la persoanele care candideaza ci doar sa se ofere solutii concrete pentru o solutionare concreta a situatiilor critice din Romania.

Stiu ca exista destui romani capabili care sunt oameni simpli insa gandesc mai concret -desi sunt apolitici -.

Parerea Dv.conteaza !

Am intalnit destui oameni simpli-chiar din mediul rural-fara studii superioare,dar care au viziuni corecte si solutii demne de luat in seama .

Acesti oameni sunt simpli,insa au valoare spirituala si gandesc cu adevarat la solidaritatea societatii romanesti.

Acest topic reprezinta un Manifest al solidaritatii societatii de buna credinta pentru a oferi linistea si bunastarea pe care fiecare cetatean are dreptul sa o aiba in Romania.

Continutul acestui Manifest trebuie sa fie concret in exprimare decenta,justa si fara acuzatii ale faptelor trecute.

Sa privim catre viitor cu solutii pentru rezolvarea situatiei critice in domeniul social,economic si administrativ .

Poate citeste cine doreste sa candideze si va tine cont si de opiniile societatii .

Demonstrati ca exista solidaritate in societatea civila pentru unitate si schimbare!-(indiferent de culoarea politica)

va multumesc anticipat !

cu respect si consideratie,
rodica_post
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:58, 8 Decembrie 2009
Aparitia acestui filmulet trucat arata cat de mare este disperarea celor care sunt constienti ca tot Traian Basescu o sa fie presedinte in urmatrii 5 ani !

Daca ajunge Traian Basescu presedinte , mare parte dintre "moguli" o sa ajunga la puscarie , iar numarul de parlamentari o sa scada , ceea ce va face aproape imposibila repetarea atitudinii de noncompat de la alegerile din anul 2008 .

PNL in loc sa-l puna cap de lista pe Daniel Daianu , a cocotat-o prima pe lista pe Norica Nicolai !
In limita logicii... pentru ei bunul simt nu exista

Filmuletul este cat se poate de original, absolut fotogama cu fotograma. Singurul lucru adaugat la el este insa actiunea verbala, si dublarea catorva fotograme tot cu originale. O logica simpla m-a facut sa-l descarc si sa-l examinez. Copilul se retrage inainte ca mana sa-l atinga, iar la miscarea mainii au fost dublate fotogramele pentru a marii viteza miscarii. Fotogramele au un timp mai scurt in acea zona. Am egalat timpul cu al celor din restul filmului, am scos dublurile... si surpriza... Mana capata o miscare lenta, si apare un lucru nou, care nu poate fii observat pe filmul "original".
Mana are degetele arataor si inelar desfacute, ca si cum ar fii avut intentia sa-l ciupeasca de barba... Luati de pe NET, de la WinFast "studio 7" si distractie placuta.
Si acum logica. Filmuletul este din 2004. In 2007 Traian Basescu a fost suspendat, cu ajutorul filmuletului suspendarea ar fii ramas definitiva. Se pare insa ca la data respectiva nu aparuse "magicianul" cara sa prelucreze filmuletul...

Nu-i agreez pe politicieni, dar sunt situatii in care tentatia adevarului devine curiozitate...
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2009
justitiarul3, utilizator
Filmul nu este trucat. Chiar daca nu cred ca lovitura e puternica (de aceea copilul nu a izbucnit in plans)… De atins, l-a atins. Reactia copilului este fireasca: s-a ferit, razand. Nu cam asa reactioneaza un copil “mandru” ca a reusit sa scoata din fire un adult? Rade.
Cine sa reactioneze? Cred ca exista o parere prea buna despre adultii romani… Uitam ca acestia iau foarte rar atitudine cand observa ceva de acest gen. Cei mai multi merg pe principiul “nu ma bag, nu-i treaba mea” – mai ales cand violentul e unul ca basescu (mai exista teama de ce s-ar putea intampla cand te iei de vreun politician). Ce i-ar fi putut spune / face cineva individului care s-a dat la copil in acest filmulet?
Pacat ca nu au scos filmul pe piata in urma cu 5 ani… Acum, gestul difuzarii e ieftin… Si ilustreaza caracterul unora si altora. Aceasta, insa, nu-mi schimba alegerea…
Andreea Lisievici a scris:

marius cioca a scris:
Sunt un antibasescu convins. Consider totusi ca filmuletul este un atac murdar la adresa sa

Va impartasesc parerea, mi se pare trucat, chiar daca e clar ca l-a atins. E de-ajuns faptul ca (i) copilul rade dupa "incident" si (ii) nimeni din audienta nu are nicio reactie. Sa fim seriosi...

Conform teoriei lui Milgram rasul nervos este o reactie reflexa (involuntara) menita sa elibereze de stari tensionate, un mecanism de aparare. In experienta mea didactica, am vazut de nenumarate ori aceasta reacti la copiii care ajungeau la situatii tensionate neasteptate ( dezvaluiri neasteptate, agresiuni nefondate din partea colegilor, etc) . Scena mi se pare 100% veridica din punct de vedere psihologic.
Gestul in sine nu are nicio justificare, mai ales din partea unui om care ar trebui sa fie un model de moralitate. Daca nici macar in public, intr-o campanie electorala nu-si poate stapani impulsivitatea, nu vad mare diferenta intre el si ugandezul Idi Amin (si in privinta unicameralismului au aceeasi parere)...
hai ca si atins scopul nu conteaza ca este trucat sau nu
avem ce vorbi cateva zile
uni ca este trucat alti cat de violent este base , cui foloseste oare mai mult?

Alte discuții în legătură

Ce este democratia ? handsu handsu Indiferent de sistem , toate regimurile sustin , ca functioneaza ,in exclusivitate numai el , pe temeiul democratiei , sub toate aspectele democratiei. ... (vezi toată discuția)
Va convinge campania electorala? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Cat de mult conteaza campania electorala? Exista nehotarati care se uita la un spot electoral si care pot fi ridicati in duminica alegerilor de pe canapea pt. ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)