Bună ziua.
Sunt o pers cu handicap de gradul unu de invaliditate permanent. De 2 luni de zile casa de pensii îmi face oprire pe pensie de 200 Ron. Adică de la 650 Ron îmi mai dă 450 Ron .Din motiv că un funcționar a făcut greșeală în 2014 SI mi-a mărit pensia cu ceva. 63 Ron.Eu nu am observat această mărire SI in termen de 3 ani sau strâns ceva (2400 Ron).
Eu nu sânt de acord să restituie această sumă. Știu că cine greșește să plătească, așa e normal într-o țară europeană. Am fost dat în judecată de casa de pensii, am băgat avocat dar din păcate avocatul meu a greșit adresa trimițând la casa de pensii Bucuresti. Iar termenul meu de 15 zile recurs a expirat.- Acum ce mai pot face?. Nu pot trai cu o pensie de 450 Ron din cauza unor funcționari incompatibili.
Rog răspuns.
- Cu stima ai respect
Savin T.
Mulțumesc
Sa inteleg ca ati ajuns pana la Guvern ?
Decizia se rerera la recuperarea sumelor incasate necuvenit cu titlu de prestatii de asigurari sociale ?
Detineti cumva si date, de cand a facut greseala acel functionar de la casa de pensii (cand a intervenit plusul acordat gresit) ?
Daca da m-ar interesa, ziua, luna si anul !
Puteti preciza si perioada pentru care vi s-a facut imputatie pe suma respectiva. Aceasta trebuie sa o stiti din decizie.
Indice de corectie
ilincamob
Intrebare:Am iesit la pensie anticipata partiala in august 2011 cu un punctaj de 0,9896puncte, adica aproape un punct .La aplicarea indicelui de corectie ... (vezi toată discuția)