Am o mare dilemă şi dacă cineva poate să o rezolve.
Pentru un angajat în sistemul bugetar s-a depus dosarul de pesionare pentru invaliditate cam prin luna iulie. În luna octombrie soţia persoanei invalide a venit la muncă cu decizia de pensionare şi s-a constatat că s-au stabilit drepturile de pensie începând cu data de 20 august iar data emiterii deciziei era 09 octombrie. Cu ce dată trebuie încetat contractul de muncă având în vedere diferenta foarte mare între data stabilita ca drept de pensie şi data emisterii deciziei de pensie. În acest timp persoana respectivă a fost salarizată şi nu ar putea din salariul restant pe luna octombrie (care se achită în noiembrie), să acopere anumite indemnizaţii care le-a primit şi trebuie să le restituie. Nu ştiu ce detalii ar mai trebui să dau ca să pot lămuri acest aspect.
Mulţumesc oricum pentru răspunsuri, o să mai studiez problema pentru că este foarte uşor să faci rău cuiva şi nu sunt dispus pentru aşa ceva, mai ales că salariatul are o problemă medicală delicată. Drepturile primite necuvenit pot fi calculate şi transmise către administraţia financiară.
Totuşi în Codul Muncii scrie despre prezentarea deciziei în cazul pensionării pentru invaliditate, aşa că... ?
Am avut un caz similar, in care angajatul a avut concediu medical 2 luni, dupa care a prezentat angajatorului o "Decizie asupra capacitatii de munca" emisa de Casa de Pensii de incadrare in grad de invaliditate unu.
Am cerut sfatul inspectorului de la ITM care mi-a spus ca trebuie sa suspendam contractul de munca pana la data emiterii deciziei de pensionare pe caz de boala de catre Casa de Pensii, moment in care va putea inceta contractul de munca. Am inregistrat la ITM o notificare ca salariatul a fost propus spre pensionare.
Astfel, salariatul a aparut pe statul de plata cu venit zero din luna iulie 2008 pana in luna iulie 2009 cand a prezentat decizia de pensionare si i-am incetat contractul de munca cu art.56 lit. d Codul Muncii.
Stati ca eu nu am inteles ceva.
Chrisbia 30 a spus ca salariatul a fost platit, chiar daca a stat paralizat in pat.
Parerea mea este ca decizia de incetare se face la data comunicarii deciziei de pensionare. Ptr ca salariatul a inregistrat venituri. NU aveti cum sa-l eliminati din state si nici cum sa-i luati banii inapoi.
Veti folosi aceeasi metoda ca la pensionare ptr limita de varsta.
va rog sa ma ajutati si pe mine.
Eu am primit de la angajat o copie a Deciziei medicale asupra capacitatii de munca unde apare data valabilitatii de la 20.05.2011. El are concediu medical pana pe 19.05.2011
Acum trebuie sa astept de la angajat Decizia de pensionare eliberata de Casa de Pensii, pentru a putea face incetarea contratului de munca? Iar pentru perioada 20.05 pana la data primirii deciziei va aparea cu contractul suspendata?
Contractul individual de munca existent inceteaza de drept la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei de invaliditate ... art.56 lit.c C.mun.