Am citit întrebările si răspunsurile despre acest aspect dar având in vedere ca au trecut câțiva ani de la ultimul comentariu am considerat ca nu ar fi rău sa întreb, poate au apărut spete noi.
Deci dacă ma adresez instantei pentru constatarea de drept a faptului ca sunt moștenitor unic al părinților mei ambii decedați in ultimii doi ani ar fi motive de respingere a acțiunii?
Va mulțumesc pentru răspunsurile profesioniste!
Daca este un avocat care a avut o astfel de cauza as fi bucuros sa colaboram.
In opinia mea, o legalizare de act de identitate nu e legala, desi subiectul ridica multe opinii contradictorii.
O legalizare insa se poate face si la alt notar.
Oricum ar fi, consider ca este gresit a generaliza doar pentru ca ati avut 1, 2, 15 exemple proaste. Este discriminarea unei profesii si este ilegal si interzis pe forum, asa cum interzis este si discriminarea oricarei alte profesii. Vad ca pe acest subiect se face intrecere care blameaza mai mult o profesie sau alta.
Legal, un avocat nu raspunde de unproces pierdut sau nu, ci de efectuarea tuturor diligentelor. Ambele parti, in civil, au avocati. Totusi, minim una pierde intr-un proces. Minim. De aceea, este normal sa existe pe toate drumurile clienti supărati ca nu au castigat procese.
Totusi, nu este normal sa existe foarte des oameni care sa fie suparati pe notar ca nu au inteles, ca nu au fost intrebati cati copii au, ca nu stiau efectele actului pe acre l-au semnat asa cum nu este normal nici sa existe oameni suparati ca nu au inteles de ce s-au folosit anumite probe si altele nu, de ce s-a cerut aia si aialalta nu.
Independent cat de neintelegator un client este, cel ce ii presteaza un serviciu este obligat sa ii explice pana acesta intelege. Nu conteaza ca ii umple un cartus sau ii presteaza un serviciu juridic.
Stimata doamna avocat Liliana Gradinariu, eu nu discriminez si nu desconsider nicio profesie întrucât toate au rolul lor in societate.
Totuși anumite comportamente anormale trebuiesc arătate si subliniate atâta timp cât sunt de tip cartel sau semiobscure dacă nu cumva opace 100%.
Deși discuția a deviat mult de la subiect consider ca toate părerile sunt foarte bune si constructive.
Oricum fraza cu care ati încheiat face toți banii.
Sănătate!