avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces încredințare minor. Sunt obligată să ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces încredințare minor. Sunt obligată să respect ordonanța președințială?

Bună ziua, sunt o mamă disperată care încearcă din toate puterile sa își salveze copilul, si nu știu unde si cum sa cer ajutor datorită corupției etc. In mare, este vb despre un minor de 3 ani jumate care a fost crescut de mamă si nedeslipt de aceasta. Talal, daca al pot numi asa, este un om cu influență care a încercat prim orice mijloace sa ne distruga pentru ca am avut curajul sa spun stop unei relații care mi a afectat viața atât psihic cat si fizic prin abuzuri, agresiuni etc. Este un om dependent de alcool in primul rand. Am fost dată in judecată doar pt a fi manipulat a si constrânsă de a ma reîntoarce la el (răzbunare). Am fost amenințata prin copil drept șantaj.. Nu mai spun ca mi s-a spus in față că va cumpăra pe oricine in procesul pt incredintarea minorului..el si cu asociatul dansului care este si nasul copilului asa numitul - om de televiziune. Asta au si facut de la începerea procesului. O ordonanță presidentiala cumpărată pe bani. Ceea ce era imposibil de admis! Din păcate i s-a admis această cerere nejustificată! Acum urmează traunatizarea copilasului meu... De Miercuri va începe acest calvar. Nu reusesc nici sa scriu.. Sper doar ca cineva sa i-a in seamă aceste lucruri pe care le spun cu disperare!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Au fost spuse aceste lucruri dar se pare ca nu au fost luate in seamă.. Au contat mai mult banii se pare.. Eu sunt un om de rând, pe cand dânsul si asociatul dansului sunt persoane cu putere financiară, relații etc..

gi-jane2 a scris:

Nu ati reusit sa convingeti instanta ca nu e in interesul copilului sa ia copilul singur la vizita. Nu ati probat ca e un pericol pt copil.

Spuse... nu e de ajuns, trebuie si probate.
Apoi, poate a fost doar un episod, poate vizita nu e ca si cum l-ar lua de tot.
Nu al i-a de tot deocamdată! Pe toata durata procesului care va urma el a fc acest lucru doar pt a face rau etc Precizez ca nu a dormit o secunda langa acest copil, nu nimic.. Copilul este crescut de mine, nu este obișnuit cu nimeni, inca este dependent de san.. Trauma este cea mai mare pt copil. Copilul este speriat.. El este un om rece, agresiv si sub influența alcoolului zilnic oameni buni..

gi-jane2 a scris:

Spuse... nu e de ajuns, trebuie si probate.
Apoi, poate a fost doar un episod, poate vizita nu e ca si cum l-ar lua de tot.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a răspunde, apăsați pe butonul pe care scrie " răspunde", nu pe "citează" mulțumesc.
Copilul e măricel, nu îl duceți la gradinita? Mi se pare la varsta asta,
cum descrieți lucrurile, un pic prea atașat/ dependent de dvs. Mi se pare neobișnuit ca un copil de 3 ani și jumătate sa mai fie alăptat.
Poate încercați sa faceți lucrurile sa meargă, sa îl obișnuiți pe copil cu tatal, sa nu mai fie speriat. Încercați sa comunicați cu tatal, cereti-i sa vina des la copil, pana sa îl ia la el în vizita.
Puteți ataca decizia, dar sa știți ca pana la urma, tatal chiar o sa aibă drept de vizita, asa ca mai bine faceți în asa fel încât sa nu traumatizați copilul. Fiți entuziasmata în fata copilului ca vine tați la vizita și în timp, o sa se bucure si el.
Arătați și tatălui ca nu va deranjează su nu o sa mai fie înverșunat, ca nu mai are miza.
Nu atu dovedit, asta e, ca tatal e alcoolic și ar putea pune un pericol copilul. Dacă credeți ca puteți dovedi, atacati hotărârea, cereți ca vizita sa fie efectuata în prezenta unui terț, nu neapărat dvs.

Mulțumesc, un om care a abuzat, a agrsat a terorizat nu poate sta in preajma copilului. E un pericol D-le. O intrebare doar si sper sa nu fie cu supărare!? Dumneavoastră va- ti lasa copilul cu un om care bea zilnic si are un comportament agresiv? Iar in legătură cu copilul ca este foarte atașat este si normal sa fie. L am alăptat deoarece asa este normal... De cele mai multe ori este greu sa intarcam asa usor copilul. Depinde de copil, etc

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu copil sugar Gina311 Gina311 Bună ziua! Sunt în proces de divorț. În timpul căsătoriei, a rezultat o fetita care acum \"face obiectul\" unei dispute. Viitorul fost soț cere ... (vezi toată discuția)
Expertiza psihiatrica mama s_nicolae s_nicolae Buna ziua, In decembrie anul trecut am divortat de fosta sotie la notariat, baiatul nostru acum in virsta de 3 ani si 2 luni fiind in custodie comuna si cu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire program de vizitare minor karmy karmy Buna seara. Va rog mult sa mi da-ti un raspuns urgent daca este cineva on line. La ora 6 tatal copilului meu a venit si l-a luat conform hotararii ... (vezi toată discuția)