buna ziua.
si eu sunt in aceeasi situatie .
am inchis toate site-urile de matrimoniale inca din august , inceputul lunii septembrie .
site-ul nu-l mai pot accesa , parola nepotrivita , nu pot anula abonamentul de 300 ron de care nu-mi amintesc sa-l fi facut , stiind ca nu dispun de atatia bani.
deci cum accesez site-ul pentru a debifa reabonarea ?
ii dam in judecata.
Eu le-am făcut plingere la politia din Luxemburg la Uniunea Europeană. Și am cerut prin e-mail sa îmi dezactiveze abonamentul ca eu nu am cerut renovarea lui și le-am cerut factura pentru bani și am pus la profil hoții va fura bani de pe card... Am șters toate pozele..
geanus a scris:
buna ziua.
si eu sunt in aceeasi situatie .
am inchis toate site-urile de matrimoniale inca din august , inceputul lunii septembrie .
site-ul nu-l mai pot accesa , parola nepotrivita , nu pot anula abonamentul de 300 ron de care nu-mi amintesc sa-l fi facut , stiind ca nu dispun de atatia bani.
deci cum accesez site-ul pentru a debifa reabonarea ?
ii dam in judecata.
Pai cum propuneti rezolvarea problemei la modul concret? Asa, ne strangem noi mai multi si?,,,,mai departe? Eu am avut norocul sa trimit formularul de anulare dupa 3 zile de la inscriere, dupa zeci de emaIluri mi-au deblocat butonul de stergere, asta dupa ce le-am trimis mai multe printscreen. I-am raportat la google. Enfin, eu semnez unde vreti, UNDE ANUME?
Cred ca nu am fost inteles corect cand am spus ca avocatii moderatori nu ne ajuta cu nimic. Eu am primit amenintare prin posta, in cutia postala, venita pur si simplu avand (ei) ca indiciu doar IP-ul meu. Iar acea amenitare nu mi-a venit de la ei, ci de la o firma de recuperari fin Gemania, care ma ameninta voalat ca daca nu le platesc cei 10 milioane de lei cheltuieli ale firmei de recuperari, imi plaseaza dosarul partenerilor lor din Ucraina. M-au convins. Cand am vazut textul cu partenerii din Ucraina, m-au convins. M-am dus la banca si am platit (firmei de recuperari) cei 1000 de ron (vreo 987 ron, mai exact).
Mi-a venit confirmare de la Be2 ca au primit banii, prin intermnediul firmei de recuperari.
Eu asta i-am intrebat pe domnii avocati moderatori: ce se poate face in cazul in care s-a depistat adresa fizica, reala, in care ai primit in cutia postala un plic netimbrat, din partea firmei de recuperatori, in care esti amenintat voalat cu o firma din Ucraina, care stim cum procedeaza si care stim ca depaseste orice avocat care se da talentat ca stie sa ne raspunda.