avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale ...
Discuție deschisă în Executare silită

M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?

buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Daca se schimba cardul nu se rezolva problema. Trebuie trimis mail cu cererea de reziliere atasata. Dupa ce se primeste raspuns cu confirmarea anularii abonamentului premium se dezactiveaza contul din setari. Eu asa am procedat (dupa ce mi au fost retrasi 300 din cont) si am primit raspuns de anulare in 24 ore
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@verbat123
Adresa IP este dinamica (se schimba daca resetati routerul) pentru majoritatea utilizatorilor iar localizarea dupa IP este la doar la nivel de oras. Asta daca nu se solicita adresa abonatului de la furnizorul de internet cu precizarea intervalului orar la care s-a conectat acel IP. Care furnizor de internet nu are voie s-o comunice tertilor decat la solicitarea unor autoritati legale, altfel se incalca drepturile de protectie a datelor personale adica GDPR-ul.
Trimiteti mail la furnizorul de internet cu atentionare ca sunteti victima unei escrocherii pe internet si sa nu dezvaluie adresa dumneavoastra asociata cu IPul nimanui ce nu este legal indreptatit sa primeasca aceste informatii.
Eu am trimis si Digi m-au instintat ca respecta protectia datelor personale si nu le divulga fara temeiuri legale asa cum scrie in contract.
Localizarea in cele cateva cazuri povestite aici s-a facut pe baza accesarii site-ului, probabil de pe mobil si avand activata localizarea, Verificati in setari ce aplicatii au acces la localizare si nu mai lasati localizarea activata pentru orice aplicatie de-acum inainte.
Daca locuiti intr-o zona de blocuri cu multe apartamente e complicat sa va caute cineva adresa chiar daca sa zicem ar avea coordonatele si s-ar deplasa cineva sa intrebe prin vecini unde locuiti, ceea ce-mi pare greu de crezut ca ar face chiar si derbedeii astia.
Este o excrocherie si se bazeaza pe intimidarea victimelor. Nu le trimiteti formulare cu datele dumneavoastra ori corespondati cu ei pe mail, posibil sa va viruseze cu vreun click pus pe-acolo in mailuri.
Faceti reclamatii pentru scam (inselatorie), la Google , Facebook si pe unde-si mai fac ei reclama cu cele 3 site-uri ale Be2: academicsingles, be2dating si single50 prin care pacalesc lumea.

Sunt in aceasi situatie ,ma intreb chiar nimeni nu se sesiseaza ,avand in vedere cata lume se plange de aceasi situatie ,vreau sa precizez ca sunt un sofer de tir ce lucreaza in zona luxemburgului cu multi prieteni care ma pot ajuta inclusiv firma la catre lucrez ,va spui sincer ca am sa depun toate eforturile sa gasesc aceasta firma ,locatie etc sper sa o gasesc ,pana acuma nu am reusit totu e o farsa vizavi de adresa ,pe unu daca il prind o sa suporte consecinte ,comunitatea de tiristi imi sta in ajutor ,daca imi plaseaza plicuri in posta totu e inregistrat video sa vad onlain ,as vrea sa dau fata cu un furacios de-al lor ,si apoi sa aplic legea tiristului.FRATILOR NU VA FIE TEAMA .IESTE INTIMIDARE PE FATA .NU PLTITI !sunt disponibil pentru orce inaintare intaintare in instata ,va stau alaturi
just_ea a scris:

buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook

As vrea sa discut cu o persoana care o platit silit neste sume sub amenintate ,sa gasesc metoda de a nu mai plati;FARA FRICA ,contacteazama ,va gatantez ca o sa-mi dau toata silinta ca aceasta firma sa dispara ,deja am initiat un reportaj cu o firma de televiziune sa se discute aceasta problema ,sumt foarte mule persoane sa participe la interviu sper sa fiti sincer in declaratii ,in continuarie caut avocati procurori etc.
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
gi-jane2, moderator
Cine ma ajuta cum se completeaza un mai exact formularul de reziliere la academicsingles.ro? Va rog ms

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)