M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?
buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
Am avut si eu aceeasi problema. In luna februarie 2018 am achizitonat un pachet premium pentru 7 zile. In decembrie 2018 mi s-au retras din cont 239 ron prelungire automata. Am sesizat banca pentru tranzactie suspecta am depus plangere la politie si la ecc romania. Banii mi-au fost retasi din cont insa ulterior au fost recuperati de banca. Am purtat o corespondenta cu ei in care s-au tot contrazis ... la un moment dat nu s-au mai obosit sa imi scrie in limba romana. De doua luni tot ma uit in posta poate poate apare ceva. Inca nimic. Nu cred ca e cazul sa ma alarmez prea tare in conditiile in care de la o posta se vad clauzele abuzive din asa zisul contract. E doar o chestiune de timp pana se va rezolva totul. Ca si sfat pot sa spun ca trebuie puse plangeri la politie si ecc si multa rabdare pana la consumarea procedurilor legale.
eu am primit un mail in care ei imi cer sa platesc suma de 351 ron, dupa care le-am trimis inapoi sa justifice aceasta suma (de unde provine) insa mi-au spus ca am acceptat termenii si conditiile si bla bla bla. de asemenea au mai spus ca dupa ce platesc suma de 351 ron contul va fi inchis, si profilul va fi sters. ce ma sfatuiti sa fac? in ideea in care din al 2-lea imi spuneau ca va fi inchis si toate cele.
Buna. Faceti plangere la Politie neaparat. Se rezolva. Dar. Pruma oara- plangere la Banca- refuz de plata- apou plangere la Politie. Mie in 2 luni mi au rezolvat cazul. Banii inapoi. Nu mai platiti nimic, sunt niste escroci. Nu va lasati intimidati de ce zic ei- nu va pot da pe mana nimanui..dati le si mailuri si spuneti le ca stiti de ei, sa va dea banii luati fraudulos. Succes