Bună. Exact cu aceeași situație mă confrunt și eu acum. Cum să procedez. Am intrat in panică când am văzut ce amenințări primesc pe mail. Si le-am primit în spam...Am dat de acel mail fără să vreau. Îmi spune că trebuie să plătesc 315 lei urgent până pe 21.05.2019 dacă nu îmi trimit recuperatorii și etc. Unele cunoștințe îmi spun să nu depun nimik pt că e clar că e ceva necurat la mijloc. Si am început sa caur pe net păreri si etc si asa am dat de voi aici...voi cum a-ți procedat? Se mai confruntă cineva acum cu ei? Mulțumesc mult
Valentin.1963 a scris:
De unde ai putut descarca formularul de anul are al abonamentuluu? Eu am facut Inregistrarea astazi, bineinteles cu eroarea deja enuntata de a nu debifa reinnoirea...Am gasit un nr. de fax unde se trimite formularul. Numai de aici mi-am dat seama ca e o frauda...te inscrii pe net si te dezabonezi pe fax...ca acum 30 de ani....ca sa se ingreuneze procesul. Apoi am citit pe forumuri...ce teapa ordinara au mai creat.
MarcusSkywander a scris:
Exact in aceeasi situatie sunt si eu, am platit prima luna vreo 50 lei si acum imi cer 300 lei +51 lei penalizare, in caz contrar amenintandu-ma cu firme de recuperare si cu cheltuieli de judecata. Am vrut sa anulez contul din primele zile insa nu era nici o posibilitate de a face asta usor online, ci trebuia sa printez si completez un formular care nici macar nu era lizibil, pe care sa il trimit in Luxemburg! Cum sa accept sa le dau atatia bani cu japca acestor sarlatani ??