avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale ...
Discuție deschisă în Executare silită

M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?

buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu doresc sa fac o plangere la Politia Romana privind acest site si sa il declar frauda internet. As dori sa fim cat mai multi care facem acest lucru! Va rog sa luam atitudine. Eu sunt dispus sa fac petitia si plangerea la politie. Hai să facem o petitie!
Daca ei ne-au spus ca vor sa ne cupleze pe siteul lor infect, eu zic sa ne asociem si sa-i dam în vileag pe toate caile posibile.
"Lumea nu va fi distrusă de cei ce fac rău, ci de aceia care doar îi privesc și refuza să intervină."
Albert Einstein
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acesta e mesajul primit de la ei.

Dragă client al Academic Singles,

Aceasta este o confirmare a anulării dvs.
Abonamentul dvs. va expira la data de 17/06/2019
Abonamentul dvs. nu va fi reînnoit. Nu veți mai fi facturați.

Contactați-ne dacă aveți întrebări.

Vă mulțumim că ați utilizat serviciul nostru.

Numai bine
Serviciul de relații cu clienții Academic Singles

Acum urmeaza recuperarea banilor! Astep sfaturi de la voi. Astia trebuie legati neaparat.
Mi-au raspuns si la solicitarea de returnare a banilor. Au zis ca asa a fost prevazut in contract.
Dragă client al Academic Singles,

Ne pare rău că ne părăsiți. Sperăm că v-a plăcut site-ul nostru.

Abonamentul dvs. Premium va expira la data de 17/06/2019.

În cazul în care credeați că va expira mai devreme, rețineți că există o perioadă de anulare de 7 zilepentru abonamentul dvs. și că nu am primit cererea dvs. în perioada de timp menționată.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că abonamentul premium este reînnoit în mod automat dacă nu este anulat la timp.

Ați fost informați cu privire la reînnoirea automată pe paginile de efectuare a plății, atunci când ați achiziționat Abonamentul Premium. Aceste informații se regăsesc și în profilul dvs., în secțiunile de Întrebări frecvente/Ajutor, dar și în Termeni și Condiții.

Pentru că nu am primit de la dvs. o cerere de anulare a abonamentului în perioada de timp necesară, reînnoirea automată a fost procesată. Dreptul dvs. de anulare a abonamentului trebuia să ne fie trimis înainte de data de 10/05/2019.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Numai bine
Serviciul de relații cu clienții Academic Singles
Bună. Exact cu aceeași situație mă confrunt și eu acum. Cum să procedez. Am intrat in panică când am văzut ce amenințări primesc pe mail. Si le-am primit în spam...Am dat de acel mail fără să vreau. Îmi spune că trebuie să plătesc 315 lei urgent până pe 21.05.2019 dacă nu îmi trimit recuperatorii și etc. Unele cunoștințe îmi spun să nu depun nimik pt că e clar că e ceva necurat la mijloc. Si am început sa caur pe net păreri si etc si asa am dat de voi aici...voi cum a-ți procedat? Se mai confruntă cineva acum cu ei? Mulțumesc mult
Valentin.1963 a scris:

De unde ai putut descarca formularul de anul are al abonamentuluu? Eu am facut Inregistrarea astazi, bineinteles cu eroarea deja enuntata de a nu debifa reinnoirea...Am gasit un nr. de fax unde se trimite formularul. Numai de aici mi-am dat seama ca e o frauda...te inscrii pe net si te dezabonezi pe fax...ca acum 30 de ani....ca sa se ingreuneze procesul. Apoi am citit pe forumuri...ce teapa ordinara au mai creat.

MarcusSkywander a scris:

Exact in aceeasi situatie sunt si eu, am platit prima luna vreo 50 lei si acum imi cer 300 lei +51 lei penalizare, in caz contrar amenintandu-ma cu firme de recuperare si cu cheltuieli de judecata. Am vrut sa anulez contul din primele zile insa nu era nici o posibilitate de a face asta usor online, ci trebuia sa printez si completez un formular care nici macar nu era lizibil, pe care sa il trimit in Luxemburg! Cum sa accept sa le dau atatia bani cu japca acestor sarlatani ??

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)