M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?
buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
Buna ziua, mi-am fct cont recent pe academic de curiozitate am și ales premium la 59 lei, încă din prima zi incerc anularea plății automate asta ca să nu uit de ea, cine a rezolvat cum sa procedez ca vad la mail rasp la câteva zile
Va salut! si mie mi se intampla aceeasi problema doar ca nu am bani in cont si nu au putut sa ia... imi trimit mail ca trebuie sa platesc 351 lei in conditiile in care eu am platit pentru o luna de ce se prelungeste fara voia mea? si mai ales la pretul asta?
Aceeasi problema am avut si eu din ce se discuta pe aici,creat contul pe 14 august depusi 15 ron fix la 10 zile dupa pe 24.08 mi-au retras 300 ron pt abonamentul premium,sa le dai mail neaparat pe serviciu-clienti@academicsingles.ro si pe confidentialitate@academicsingle.ro cu sanse mici de reusita ce este drept pentru ca nu raspund absolut deloc sa iti trimita anularea abonamentului premium si inchiderea contului definitiv
Mie mi-au raspuns o singura data cu aceeasi poveste discutata pana acum cu anularea contului premium etc pe mail/fax,eu am facut cererea de mana semnata de mine si l-am trimis plus alte zeci de mesaje sa imi dezactiveze contul si asa mai departe cu amenintari cu politia fraude etc
Ideea este sa mergi la banca neaparat sa iti anulezi cardul de debit/credit dupa caz de pe care ai facut plata catre ei ca sa nu iti mai poata retrage bani cand vor ei,eu mi-am facut reemitere de card cu alte date care se elibereaza in 5 zile lucratoare altfel traiesc cu stresul ca oricand imi pot retrage bani de pe el prin cine stie ce metode
M-am pacalit cu 300 ron am invatat ceva si cam asta a fost povestea,grija mare