Lucruri+Amuzante a scris:
Doriti sa va redau email ul pe care l-am primit de la ei? Vi l trimit pe adresa dumneavoastra de email daca doriti, e lung si stupid.
Eu consider că ar fi util de publicat aici pe forum unde sunt oameni de specialitate, să se pronunțe în acest caz de amploare destul de mare din ce văd. Desigur, eliminați datele personale din email.
Această mizerie trebuie expusă cât mai bine cu tot modul lor de operare. Nu sunteți de acord?
Până acum nu am citit nimic de la oameni care să fi fost executați de pretinsele firme de recuperare. Există astfel de cazuri? Mie mi se pare ireal să existe așa ceva. Astfel oricine poate inventa un contract și hărțui oameni pe baza unor date personale care se pot obține ușor prin diverse metode deloc străine de astfel de indivizi.
Sunt surprins cum avocații și moderatorii acestui forum pe care îl apreciez de mulți ani, se limitează la niște comentarii seci și ușor ironice. Mă așteptam la niște comentarii mai constructive, decât dacă ați agreat ToC sunteți bun de plată, etc. Păi dacă termenii sunt frauduloși, se poate susține așa ceva într-o instanță sau undeva în UE? Pe ce bază poate să îmi pretindă cineva bani dacă eu mi-am exprimat dorința de a renunța la acel serviciu în repetate rânduri și este vădită reaua intenție în legătura cu beneficiarul prin îngreunarea procesului de renunțare la contract? Chestiunile acestea mi se par elementare!
Încă nu s-a pronunțat nimeni să mă ajute să înțeleg (pe mine sau pe ceilalți pățiți) ce valoare juridică au agreerea unor termeni și condiții printr-o bifă pe internet, fără act de identitate, fără transparență din partea furnizorului, etc. Se poate numi așa ceva contract în sens juridic, ca și cum îmi fac eu un contract la bancă sau la o firmă serioasă? În ce secol trăim??