avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale ...
Discuție deschisă în Executare silită

M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?

buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
buna ziua, acceasi problema o intampin si eu acum ,ma poate ajuta cineva cu un sfat,vreau sa inchid acest cont .....va multumesc mult si astept raspuns
mergeti la Politie, eu am fost azi, inchideti va contul, nu stiu ce sanse sunt de recuperare a banilor, dar macar afla si organele abilitate despre acesti escroci. daca stam si nu facem nimic si doar ne e frica,atunci...aia e. Si eu le am scris zeci de mailuri si n au catadicsit sa raspunda., Nu i bai, mai astept cateva zile si contul mi l inchid si singura, si bani n au de unde mai sustrage ca am totul blocat. Mergeti la politie si faceti sesizare antifrauda, apoi cu ce primiti de la politie inapoi la banca sa aiba si ei in vedere asta. Nu completati niciun fel de formular cu datele personale, asta e alta escrocherie, cine a mai pomenit asa ceva? adica iti faci cont cu un click, cu ce nume vrei tu,iar de dezabonat tre sa completezi date personale,inclusiv adresa etc si sa trimiti prin posta. Ei,hai,sa fim seriosi.,. E clar ca sunt escroci, musai cineva sa se sesizeze si sa fie opriti .Eu i am balacarit pe tot pe unde am putut, OLAF, ECC, SOL, APPC, fraude informatice, politia luxemburg, banca unde am contul(sesizare in scris,pe net), peste tot. Daca toti fac asta, e imposibil sa nu se sparga buba.
Eu dupa ce em trimis email la ei la care au si raspuns, mi s-a activat optiunea de intrerupere cont dupa care am fost nevoit sa completez formularul si sa il trimit scanat.
In legatura cu acel formular, chiar daca-i o idiotenie ca sa termin cat mai repede cu ei, mi-am fie sters fie modificat toate datele din profil si l-am completat dar cu date false (mai putin adresa de email parca) so ... n-au ce face cu datele de acolo :D puteti face si voi la fel.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2019
s33k3r, utilizator
eu am mari dubii ca cei care spun ca li s au dat banii inapoi graiesc adevarul......

Va salut. Pot sa confirm faptul ca banca mi-a recuperat banii. Plangerea la politie s-a finalizat cu neinceperea urmaririi penale. Mentionez ca am fost parte cu banca. Am mai facut plangere la ecc. Mentionez ca nu am mai primit mail uri din partea lor. In cazul meu abonamentul a fost facut in februarie anul trecut si mi s-au retras bani in decembrie anul trecut. Banii mi-au fost restituiti in februarie anul asta. Luna asta am termen la judecatorie pentru confirmarea solutiei procurorului.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)