avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale ...
Discuție deschisă în Executare silită

M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?

buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Aceasi problema am intanpinat si eu, cum rezolv cu dezactivarea abonamentului de pe benaughty, se pare ca in timp ce scriam acest mesaj am primit si codul de dezactivare de la premium, a mai ramas doar VOD. In valoare de lei39.99, astept sa primesc si urmatorul cod, iar dupa sper ca o sa ma poate lasa sa sterg contul...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se cauta obtinerea numarului dvs de telefon. Nu aveti nici o obligatie de a plati ceva unei firme ilegale. Sunt OBLIGATI sa stearga contul. Nu trebuie sa va lase, trebuie sa se conformeze.
Buna. Eu mi am revocat contractul la 3 zile dupa ce am platit pentru o luna. Am completat acel formular si am trimis si o poza cu un screenshot dupa mesajul primit la banca cu plata abonamentului-pe site arata ca nu e procesata. Le am scris ca daca nu imi raspund in timp util voi fi nevoita sa apelez cu plangeri la institutiile publice pertinente.
In 3 zile mi au trimis mail ca nu voi mai fi facturata si abonamentul premium expira la nu stiu ce data. Apoi devine cont simplu.
In orice caz, mi am schimbat cardul, sa fiu sigura.
Se poate si functioneaza.
@cristinapascu12
Completand formularul le-ati dat mai multe informatii despre dvs. pe care le pot folosi in alte escrocherii pe viitor. Crearea unui cont fara solicitarea datelor personale inseamna si posibilitatea stergerii contului in aceleasi conditii. Nu o sa vedeti nici o astfel de solicitare de date personale la retele sociale LEGALE gen facebook, instagram, etc pentru stergerea contului.
Ați mai pățit ceva? Am pățit același lucu cu Academic Singles. Mi-am anulat și eu cardurile la sfatul dvs. Am lucrat și eu la o firmă de recuperare: EOS. Cică îi costă prea mult să te dea în judecată așa că te amenință telefonic și prin diverse alte moduri. Le-am făcut și o sesizare:
Bună ziua, eu nu am mai văzut o firmă în 2019 care să folosească fax-ul pentru anularea contractului. Nu îmi pot șterge contul pentru că am cont premium, pe care evident trebuie să îl printez ??? și semnez??? și să îl treimitt prin fax ??? Nici nu știu cum arată un fax. Așa am procedat la abonare? Abonarea s-a făcut cu un singur click.
Din cauza dvs. a trebuit să îmi anulez cardul. Altă metodă nu am avut la îndemână pentru a-mi anula abonamentul.

Rușine să vă fie!!!!

Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2019
MihăițăV, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)