Eu am fix aceeasi problema am facut o plata de aprox 60RON pe 12 octombrie pentru o "perioada de proba" pe data de 1 decembrie 2019 m-am trezit cu 300RON lipsa de pe card.
Dupa 3 mailuri in romana si in engleza...am cercetat putin si sunt fff cunoscuti pe net pentru practicile acestea frauduloase.
Am gasit un site: [ link extern ]
unde sunt muuulltee plangeri!! din toata lumea
Am postat si acolo o plangere in limba engleza cu titlul "fraudulent activity and scam, theft" prin care le aduceam la cunostinta art. 250 din C. penal din Romania ""Fraude comise prin sisteme informatice și mijloace de plată electronice - Efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos" : (1) Efectuarea unei operațiuni de retragere de numerar, încărcare sau descărcare a unui instrument de monedă electronică ori de transfer de fonduri, prin utilizarea, fără consimțământul titularului, a unui instrument de plată electronică sau a datelor de identificare care permit utilizarea acestuia, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani.
Chiar daca ei considera ca am consimtit prelungirea asa zisului "contract" trebuie sa aiba acordul in mod expres al titularului pentru retragerea sumei de 300RON din cont asa acum au facut ei in data de 1 decembrie 2019 fara acordul meu.
I am amenintat ca fac plangere la politie si la Protectia consumatorului la nivel UE.
Culmea mi-au raspuns in 2 ore sa le mai trimit un e-mail :))))in care sa pun "complaintsboard.com" la subiect ....adica o mai lungim 3 zile:)))
Daca ajungeti sa completati formularul acela minunat nu treceti la adresa decat Romania, eu asa am facut.
Acum renuntarea la abonament sigur o voi obtine... nu stiu daca imi vor trimite banii inapoi insa .....