M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?
buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
NU dati bani sau date personale! Nici un formular nu e necesar. Sunt niste escroci care actioneaza fara baze legale, deci puteti sa ii ignorati sau sa ii amenintati. Au OBLIGATIA legala sa stearga orice date despre dvs, fara pretentii financiare sau informatii suplimentare.
Referitor la cele spusei îmi puteți spune în ce monedă ați făcut plata din ce cont?. Deoarece și eu sunt nb in aceiași situație dar mi se cere să plătesc Intr un cont extern deci in euro mulțumiri
Am patit fix ca tine.
Trebuie sa dai mailuri cu cererea (completata) descarcata de pe site-ul lor.
Adresa unde trimiti cererea sunt: confidentialitate@singleacademics.ro si serviciu-clienti@singleacademics.ro .
Eu inca nu am primit raspuns, am trimis cererea sambata 30.11.2019, scriu asta pe 2.12.2019.
@Cordel
Rau ati facut ca ati platit. Ati cedat la minciunile si presiunile unor escroci care nu aveau nici o putere legala sa va ceara bani. Cititi din raspunsurile anterioare. Tot ce merita acesti escroci este sa fie trimisi in judecata, nu platiti.