avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale ...
Discuție deschisă în Executare silită

M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?

buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Ziua buna..Am sous ca revin cu o postare pe larg asupra a ce trebuie sa faceti cu acesti escroci. Inca nu pot sa scriu totul pe larg, pt ca astept un anumit termen in care creanta inceteaza si " cazul" meu( caci am devenit un caz, nu i asa?:)?)se inchide, si incerc sa fiu putin precauta. Ce va pot spune CU CERTITUDINE este sa faceti neaparat plangere la politie si la banca dvs, ducand cele ce primiti de la politie la banca si invers. Si la.protectia ANPC si pe unde mai puteti. Fara teama si jena. Toti oamenii mai gresesc. Dar ce fac ei e inselatorie la drumul mare..Ce va pot spune CERT si ce mi s a spus si mie este ca ,cu cat mai.multi facem aceste plangeri concrete, nu diiscutii aiurea pe forumuri, cu atat se vor lua masuri concrete. Pot doar sa va spun ca cele prezentate de mine in doua randuri la politie, cu anexe si mailurile de amenintare si tot tot( de aia v am avertizat sa nu stergeti nimic) au fost reunite intr un dosar penal cu cercetari sub supravegherea parchetului. Ce urmeaza voi vedea si va voi mai spune. Daca suntem.mai.multi, suntem si mai mult.luati in serios si eu sper ca dosarul sa se duca la Bucuresti.
In plus, eu imi recuperez si banii pierduti.Despre asta voi vorbi in postarea care va urma curand.
Deci, nu renuntati, nicicum. Aveti castig de cauza. Si ..va spun sigur. Cu cat suntem mai multi patiti care ne facem curaj sa i dam in gat, cu atat va fi mai ok. Cand se implineste un anumit termen( destul de curand, rabdare!) Am sa spun ce am facut eu pas cu pas.
Bună seara! Cum ați procedat pentru anularea abonamentului? Eu de o săptămână le trimit emailuri și de fiecare data îmi spun ca mai trebuie sa comentez ceva? Care formularul de retragere și unde l pot găsi? Dacă îmi schimb cardul cu alte date de identificare mai pot retrage banii?

Gabriel29 a scris:

Dupa cateva mail-uri cu cei de la relatii clienti, vad ca mi-au dezactivat "planul premium" pana la urma. Totul am discutat pe mail, nici decut pe fax sau cum ar mai vrea ei.
Sper ca toti in aceeasi situatie ca mine sa rezolve, pe cale amiabila, asa cum am reusit si eu.
PS: Dupa data de expirare, nici nu vreau sa mai aud de asemenea site-uri, mai bine singur si linistit, decat stresat si "hartuit".
Va atasez mai jos raspunsurile lor:
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]

Multumesc si bafta tuturor!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este formularul pe care l ați primit și completat pentru ștergerea contului și anularea abonamentului? Cum pot face rost de el? Mulțumesc!

Catelul a scris:

Salut.
Sa va povestesc pe scurt experienta mea cu escrocii astia. Ca sa stiti cum am procedat sa-mi recuperez banii, poate ajuta pe careva. Mi-am facut cont crezand ca este ceva de genul Twoo, cu abonament pe o perioada de timp si cu reinnoire doar daca platesti iar. Asta a fost prin octombrie. N-am stat sa citesc termeni si conditii, etc. Niciodata nu citesc prostiile alea. Am citit mai mult forumuri dupa ce m-am abonat. :)
Ma trezesc abonat si cu suma retrasa de 479 lei de pe card. Interesant... incep sa ma documentez. A doua zi am fost la banca, am schimbat cardul asociat contului curent. Le dau primul mail prin care cer anularea contului. Primesc formularul, il completez, il scanez si il trimit. Ok. urmeaza al doilea mail prin care cer restituirea banilor. Si incepe o epopee, un schimb de 100 de emailuri. Dupa cateva mailuri, in care ii amenint cu politia, instanta si statul paralel, sunt de acord sa-mi restituie 399 lei. Le raspund ca da, primesc banii a doua zi. Dar mai ramasese de recuperat restul de suma. Si incep sa-i bombardez cu mailuri. Cum imi aduceam aminte de ei. pac un mail. Chestii de genul: hotilor, vreau banii, dati-mi banii, escrocilor, huo, banii, hai mai repede, astept banii. N-au mai raspuns nimic pana la inceputul lui decembrie cand am primit si restul de bani. Happy end.

Unde pot găsi cererea de reziliere a contractului? Mulțumesc!

Florinn15 a scris:

Daca se schimba cardul nu se rezolva problema. Trebuie trimis mail cu cererea de reziliere atasata. Dupa ce se primeste raspuns cu confirmarea anularii abonamentului premium se dezactiveaza contul din setari. Eu asa am procedat (dupa ce mi au fost retrasi 300 din cont) si am primit raspuns de anulare in 24 ore

Florianrus15, eu nu mai stiu numele de utilizator și nici data când mi am făcut cont la ei.. in cazul asta ce fac?
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2019
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)