avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale ...
Discuție deschisă în Executare silită

M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?

buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
Consider ca ati mers prea departe. Nu au colaboratori in banci. Nu risca nimeni pentru un "comision" de 10-15 % sa isi piarda locul de munca. Pentru emiterea unui nou card pe numele persoanei inscrise pe acel site este nevoie de semnatura, etc. (va dati seama ce probleme penale pot aparea daca ar semna altcineva).

In schimb, da, trebuie schimbat cardul. Atat. Nu si banca. Daca se schimba cardul si codul CCV, site-ul nu mai poate retrage banii.

rinflos a scris:

Este mult mai simplu să mergeţi la Poliţie şi să depuneţi o plângere la serviciul "fraude informatice" sunt foarte multe reclamaţii, nu plătiţi nici un ban chiar dacă vă ameninţă cu executarea, nu aveţi NIMIC semnat olograf, în România contractele "virtuale" nu au valoare juridică, escrocii ăştia merg la PLEZNEALĂ, cine e fraier, le dă bani ! Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să ÎNCHIDEŢI contul din care se fac plăţi, ANULAŢI cardul şi PLECAŢI de la banca respectivă ! Escrocii au colaboratori în bănci, sunt foarte bine organizaţi !

~ Conținut șters la cerere ~
Scrie-mi te rog un email pe adresa vioricacandale@yahoo.com,nu stiu cum se procedează cu reclamația la Opc si mie mi-au retras lunar cate 300lei, în total 651

rinflos a scris:

Faceţi RECLAMAŢIE la Poliţie, serviciul "fraude informatice", sunt deja foarte multe reclamaţii depuse, presupun că este vorba despre be.2u, academic, o firmă de ESCROCI pe mână cu oameni din România, sfatul meu este să NU plătiţi nici un leu şi mergeţi la Poliţie aşa cum vă sfătuiesc !!! Dacă banca v-a tras bani FĂRĂ ACORDUL dvs. prin validare SMS, depuneţi reclamaţie la OPC şi veţi primi banii înapoi !!!

Academic Singles e cea mai mare țeapă de pe net in domeniu. Pe oricare alt site te poți dezabona in orice clipa. Mare atenție că trebuie să face ți cererea de dezabonare cu 7 zile înainte să vă expire abonamentul altfel nu se ia în considerare. Eu după prima zi de abonament am cerut dezabonare pentru că e țeapă. Da am pățit și eu și am făcut pași de dezabonare, am descărcat formularul, l-am printat, l-am completat apoi i-am făcut poza cu telefonul și l-am atașat cererii scrise cu litere mari DORESC DEZABONARE SAU ANULARE CONTRACT din data de.. important sa treci datele exacte și jos emailul de pe care ai activat contul de preferat același de pe care faceți cererea de dezabonare. La 2 zile am primit răspuns că au dezactivat member și prelungirea automata. Când am cumpărat era bifata căsuța cu prelungire automata și am debifat. Hoție pe fata. Mă găsiți pe RePeDe SusJos pe Facebook, dacă aveți nevoie să rezolvați aceasta problema va explic fiecare pas cu poze la emailurile date de mine și primite că să vă convingeți că se poate dacă faceti cum vor ei.
Ultima modificare: Duminică, 28 Iulie 2019
RePeDe, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)