Mihai, nu te cred.
In opinia mea, esti asociat cu Academic Singles.
Esti SINGURUL care a scris aici ca a primit o astfel de scrisoare.
Mesajul tau este astfel conceput incat sa ii infricoseze pe cei care citesc.
Sa fim seriosi, ce afacere legala ameninta cu recuperatori, cu atat mai putin cu unii din Ucraina?
Te rog sa postezi o poza cu scrisoarea primita.
Si nu imi spune ca ai aruncat-o, nimeni nu arunca asa ceva.
MihaiTRoman a scris:
Am patit la fel. Am inchis cardul, iar dupa o luna am primit un plic, la cutia postala, din partea unei firme de recuperari din Germania care nma ameninta ca daca nu platesc, vor trimite mai departe dosarul colaboratorilor lor dn Ucraina.
Am platit cei 900 ron. Poate ca sunt eu mai fricos, dar daca mi-au gasit adresa postala si mi-au pus un plic, netimbrat, nestampilat, am priceput ca a ajuns acasa la mine o persoana fizica. Moderatorii de aici nu inteleg gravitatea problemei, iar raspunsurile lor sunt total pe dinafara.
E vorba de amenintari fizice voalate, intarite de plicurile venite fix in casuta postala fizica, reala.
Sper ca din asta unul dintre moderatori sa inteleaga gravitatea problemei si sa nu raspunda "stati linistiti, cine sa vina sa va faca ceva?"
Repet, ei imi cunosc locatia exacta.
P.S. daca vreun moderator va simti nevoia sa ne explice cat de pristi suntem, ar fi bine, din respect pentru noi si pentru propruia lui profesie, sa se abtina. Avocati slabi cunoastem cu totii.