avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale ...
Discuție deschisă în Executare silită

M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. Acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva?

buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
exact asta am pățit și eu prin care îmi cer 300 lei și cheltuielile aferente 51 de lei și ma amenință cu ceva firma de recuperari! sincer mi cam frica.. asa ca le voi plăti.. unde le pot trimite maill sa ma de aboneze de la cont?

georgecornea@yahoo.com a scris:

Am fost putin speriat si eu , recunosc , asa ca am platit 351 ron , si am trimis si un e-mail in care le ceream sa ma dezaboneze , fara amenintari sau injurii , doar la obiect . Am primit urmatorul raspuns :
Dragă client al Singles50,

Aceasta este o confirmare a anulării dvs.
Abonamentul dvs. va expira la data de 04/02/2019
Abonamentul dvs. nu va fi reînnoit. Nu veți mai fi facturați.

Contactați-ne dacă aveți întrebări.

Vă mulțumim că ați utilizat serviciul nostru.

Numai bine
Serviciul de relații cu clienții Single50 .
Happy end ! Bine-nteles ca renunt la bani , doar sa scap de pacoste

Va salut prieteni , vreau sa va spun ca eu am scapat de single50 , am platit si in acelasi timp le-am cerut sa ma dezaboneze , ceea ce intr-un final s-a intamplat . Acum ma confrunt cu alta problema , un alt site ce-i zice BE NAUGHTY , imi spune ca am datorie la ei si ca nu am suficiente fonduri pe card , desi eu nu tin minte sa ma fi inscris la ei si sa fi autorizat sa-mi traga bani de pe card . Cum se poate asta ? Presupun ca atunci cand navigam pe single 50 , m-a aruncat si in be naughty , unde probabil apasand pe un singur buton , eram deja membru , si mi-au tras si aia bani ! La astia sa-i ia dracu , nu le mai platesc , fiindca nu am folosit serviciile lor ! Cine mai e pe aici , va rog sa-mi spuna daca a patit la fel .
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
georgecornea@yahoo.com, utilizator
Eu am pățit așa cu be2 si academic singles. De pe be2 mi-au închis contul, dar pe academic singles nu. Nici nu am mai intrat pe site de luni bune, doar le-am cerut în septembrie să îmi închidă contul și abonamentul. Nu au făcut asta, iar în decembrie mi-au luat 950 de lei din cont. Le-am trimis emailuri dar nu am mai primit răspuns. Între timp mi-am blocat cardul și am făcut altul.
dan.dany80
V-ati inscris pe amandoua (be2, respectiv academia singles), platind la amandoua siturile, deci dand datele cardului? Eu sper ca am rezolvat-o cu singles50, nu retin sa ma fi inscris pe be2, dar va intreb pt ca toate 3 siturile( be2, academia si singles50) apartin de be2. Ajung sa devin anxioasa cu inscrierea asta, sper ca nu ma trezesc cu ceva de plata de pe be2. Astept raspunsul dvs si multumesc!
Din cate tin minte , doar pe SINGLE50 m-am inscris cu cardul , iar pe BE NAUGHTY habar nu am cum am ajuns , e posibil sa ma fi taxat tot prin single50 , Intre timp , le-am cerut detalii de unde si pana unde m-au taxat , si sa-mi spuna cat le sunt dator , pe BE NAUGHTY , mi-au dat un raspuns ambiguu , ei ma intrebau cat am sa le dau , iar eu nu am acces la cont , neplatindu-l de mult timp , asa ca nu stiu cat . Mi-au mai zis si ca nu mai sunt inscris la ei , pentru a nu creste datoria , ceea ce e bine . Oricum , nu au fost asa de agresivi ca single50 , si nu mi-au dat nici un ultimatum . O sa va mai tin la curent , daca se schimba ceva . Sa speram ca ramane asa !

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)