avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am plătit hidroizolația la apartament, dar nimeni ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am plătit hidroizolația la apartament, dar nimeni (asociația de proprietari sau vecinii) nu vrea să contribuie la plată. Sunt hotărâtă să îi dau în judecată, am vreo șansă de câștig?

Buna!! Am facut hidroizolatie
la apartament, vecini, presedintele nu vor sa contribuie cu plata.....actele
sunt facute pe numele
Asociatiei ( asa a zis cel
cu firma de hidroizolatie ca se face).
Sunt hotarata sa ii dau in judecata..... Am vreo sansa sa castig? Si..... Avocatul
trebuie sa fie specializat pe ceva anume? Recomandati pe cineva din Braila?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: georgetaexpertcontabil , utilizator 11:05, 16 Martie 2018
@Adam Grecu
nu inseamna ca daca dv nu ati auzit ca trebuie autorizatie pentru hidroizolatie parte comuna ,autoritatile nu au dreptul sa solicite
Cunosc in Bucuresti mai multe asociatii de proprietari care au fost actionate in instanta pentru lipsa autorizatie de constructie pentru hidroizolatie terasa
Da aveți șansa să câștigați în instanță deoarece Asociația de Proprietari nu și-a îndeplinit sarcina pentru efectuarea lucrării. Asociația este obligată să repartizeze aceste cheltuieli proprietarilor, deoarece este pentru partea comună. Președintele asociației să citească legea 230, să se convingă de obligațiile și datoriile proprietarilor, dar și de cele ale președintelui și comitetului executiv. Pentru asta sunt plătiți de către proprietari.
Faceți o copie, semnată conform cu originalul, o predați la asociație cu confirmare de primire. Suma pe care ați plătit-o trebuie repartizată la toți proprietarii de pe tronsonul sau scara/blocul respectiv, și trecută la reparații. În cazul în care Asociația a reținut fond de reparații vi se restituie suma respectivă din care se scade cota parte a dvs de acolo, după care ei reîntregesc acel fond de reparații.
Autorizația se eliberează pentru lucrări noi, nu pentru reparații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatia terasei oliviamoga oliviamoga Buna seara, Locuiesc la ultimul etaj al blocului si timp de atatia ani am avut probleme iarna cu peretii unei camere, deoarece aveam efectiv gheata pe ei, in ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez bani pe hidroizolatia de pe bloc? stefan70 stefan70 Buna ziua.Am o problema Nu stiu cum pot sa imi recuperez bani platiti pe hidroizolatia de pe bloc.Mentionez ca eu am suportat toata cheltuiala.Acum nici un ... (vezi toată discuția)
Au disparut banii pentru hidroizolatie dannyyg dannyyg in urma cu 2 ani am fost dati in judecata de asociatia de proprietari pentru ca am refuzat sa achitam suma de 800ron pt hidroizolatie pina nu se face o ... (vezi toată discuția)