avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj intre fratii mostenitori.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj intre fratii mostenitori.

Buna ziua am si eu o problema delicata. In urma decesului mamei noastre eu si fratele meu am mostenit un apartament,fiecare avand 50% cota parte.Acum noi impreuna nu putem locui din diferite motive si dorim sa vindem acest imobil .Fratele meu nu doreste sa vanda la preturile de acum de pe piata el visand sa castige miliarde de pe urma apartamentului.Eu am gasit clienti dar la preturile actuale ale pietii .Va rog sa imi spuneti si mie ce optiuni am pentru a rezolva aceasta situatie.Daca merg in instanta care ar fi pasii pentru rezolvare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:12, 27 Octombrie 2009
Si daca fac tranzactie e mai ieftin la instanta decat la notar.
Nu se justifica sa achite onorariul notarului si taxele catre stat.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata si cost proces oana.c oana.c Cam cat dureaza un proces de iesire din indiviziune? In cadrul lui se pot cere si alte lucruri? Cam cat de mare e taxa de timbru si onorariile ... (vezi toată discuția)
Neintelegere intre frati iceparu iceparu In urma decesului parintilor am mostenit o casa la tara si teren intravilan.Declarativ amandoi vrem sa vindem dar unul pretinde un pret exagerat ce face ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre mostenire (si posibilitatea de vanzare ) Vali2 Vali2 Buna seara, Parintii mei detineau in comun o proprietare, pt care, dupa moartea tatalui s-a facut succesiune. Mie si fratelui meu ne-a revenit cate 1/8 iar ... (vezi toată discuția)