avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere mostenire fara unul din mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere mostenire fara unul din mostenitori

Am o situatie mai deosebita in familie. Suntem 2 frati, dar nu mai stiu nimic de fratele meu de mai bine de 10 ani. A plecat de acasa si nu a mai luat deloc legatura cu noi. Nu stim unde sta, daca e in tara sau nu. Nu stim nimic. Parintii sunt bineinteles batrani si bolnavi. Cum voi proceda cu dezbaterea mostenirii atunci cand va fi cazul, daca nu stiu de unde sa-l iau pe fratele meu? Sau exista vreun act care poate fi facut inainte de decesul unuia din parinti care sa usureze dezbaterea mostenirii cand va fi cazul?
Dacă nu faceti actele cum am spus si nu il găsiți instanta o sa va puna sa il găsiți.
Aici apar variante multiple.
Dacă va fi decedat vor intra descendenții sau alti moștenitori în proces.

Durează mult de explicat că sa înțelegeți.

V-am spus ce e bine sa faceti si ca este bine sa evitați sa mai aveti ce împărți.
Sunt mult mai multe de spus.
Eu v-am rezumat la maxim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de întreținere Prodeanu Prodeanu Bună seara.Eu am un contract de înteținere cu părinții mei.Aş vrea să ştiu dacă după moartea mamei mele, tata a decedat, frați mei mai au drept la ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu unul dintre copii mari2015 mari2015 Am nelamurirea ca , am incheiat cu parintii un contract de vanzare-cumparare si acum citind mai atent, am vazut ca este stipulat pe langa multe altele sii art ... (vezi toată discuția)
Act de vânzare cumpărare intre mine și părintii mei andru1973 andru1973 Buna ziua,am și eu o întrebare ,casa părinților mei (apartament)mi sa făcut act de vânzare cumpărare (în anul 2004)cu clauza cum spune în ... (vezi toată discuția)