buna,
am o problema mai delicata
timp de 9 luni am activat in cadrul unei firme pe un post platit cu salariul fix+bonusare lunara aprobata de catre seful ierarhic. in aceasta perioada am primit lunar bonusare ptr munca depusa, nu am avut avertizari scrise sau penalizari salariale. la un moment dat am primit un e-mail de la seful ierarhic superior prin care se stabilea noua organigrama a departamentului, prin care postul pe care il ocupam a fost desfiintat. atunci mi s-a oferit un alt post (mult inferior celui detinut).nu mi s-au dat explicatii despre ce este vorba. la o discutie cu directorul firmei, juristul
Cum suna decizia ce ti-a fost data cand ai plecat din firma?
Cartea de munca cu ce articol ti-au incheiat-o?
Daca ai facut tu o cerere de demisie scrisa in conformitate cu art 79 din codul muncii iar in baza acestei cereri ti s-a incetat CIM, atunci nu mai ai ce sa faci.
Daca nu e asa, ci ai fost concediat conform art 65 alin 1, atunci se poate discuta pe aceasta tema.
spuneam ca directorul societatii impreuna cu juristul si directorul dep RU mi-au cerut demisia, nu am acceptat ideea si nici postul oferit
in urmatoarele 2 saptamini am avut parte de un tratament total neprofesional si determinant ptr a-mi da demisia
Daca am insistat sa detaliezi speta este pentru nu ai reusit sa trimiti mesajele in intregime...ca sa se poata intelege cu ce te confrunti.
Daca ti s-a desfacut cartea de munca cu art.55, lit.b, asta nu e demisie, ci acordul partilor9 nici daca era demisie numai puteai face ceva- pt ca implica vointa ta)...nu prea mai poti face ceva pt al trage la raspundere pe angajator si din pacate pentru tine, este neglijenta ta.
Ar trebui sa fii mai atenta in viitor, chir daca nu cunosti legislatia este mai bine sa intrebi pe cineva inainte de a semna ceva, mai ales cand ti se pare suspecta si nemotivata o decizie.
Desfiintare post
marinelasg
Buna ziua, recent am primit vestea ca pozitia de Director Adjunct pe care o ocup de 1 an va fi desfiintata. Societatea mi-a comunicat ca am 2 optiuni: 1. ... (vezi toată discuția)