avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... semnare contract de vanzare de altcineva si nu de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

semnare contract de vanzare de altcineva si nu de titular

buna ziua daca am avut un apartament de 4 camere, a parintiilor care am avut dreptul si noi si l am cedat in favoarea suroriii mele mai mari, la insistentele parintiilor si in contract la titular la semnaturile parintiilor mei si a surorii mele , ca intre ei 3 au fost contract semnatura tatalui meu nu este reala. Semnatura la tata in contract e tremurata si nu e a lui, au trecut 26 de ani intre timp apartamentul e al surorii mele cum dovedesc ca nu e semnatura lui tata? Si mai am vreo sansa la acest apartament ? Ce trebuie sa fac si daca demontrez ce se intampla in situatia asta? Mai am sanse sa rezolv ceva cu apartamentul ca drept? daca nu e semnatura lui tata, si a trecut atata timp semnatura aceea nu este falsa, ca el are altfel de semnatura. astept raspuns multumesc o zi buna
Cine a cumparat, efectiv, casa de la ICRAL?

mariuta1970 a scris:

am verificat semnatura lui tata si de pe acte documente si nu este aceeasi cu cea de pe contract un om cand semneaza pana moare nu si schimba semnatura fiind ea si tremurata se vede clar ca semnatura originala de pe mai multe acte e aceasi iar asta de pe contract nu este ce fac in cazul asta cum pot sa demostrez ca nu este a lui

Va inselati. Un om poate semna de 10 ori, de fiecare data altfel, in functie de miscarea mainii si de unghiul in care se afla hartia si pixul. Nu mai vorbesc, ca unii o fac si deliberat (isi schimba semnatura la momentul respectiv).
Nu stiti imprejurarile in care a semnat, Poate a fost pe un colt de masa, sau in picioare, sau la repezeala de unde vi se pare ca e tremurata.
Puteti deschide o actiune in instanta, insa dupa 26 de ani, faptul ca vi se pare ca nu e semnatura lu tata...
nu exista nici o donatie apartementele se cumparau dupa 1990 si am fost la icral ca asa era inainte cu ea cu parintii si noi cele 2 surori si am semnat pt ea sa i ramana apartamentul dar noi doua am fost constranse de parinti sa semnam nu am semnat ca am vrut noi si a venit expertul a facut evaluarea si abia dupa costatare de expert am semnat sa se demareze cumpararea apartamentului ca apartamentul era a lui mama dat de la servici si ea era chirias la stat pana sau liberalizat locuintele nu puteai sa le cumperi sau sa le vinzi ca erau date de la stat nu era proprietatea ta, s a facut contract de vanzare cumparare direct nu prin notar
sora mea cea mare dupa ce am semnat actele la icral ai mei i a facut o donatie la notar si acolo erau specificata o suma de bani donata de parintii mei pentru a putea cumpara ea acest apartament iar acum nu recunoaste ca ai mei ia donat banii sa l cumpere o tine una si buna ca i a la platit iat in donatie scrie clar ca ia isi ia angajamentul sa aiba grija de amandoi pana nu vor mai fi ceea ce nu sa intamplat am avut si eu pe langa ea grija de parinti deci nu sia respectat angajamentul din donatia respectiva
am o intrebare la grafolog pt semnatura se
solicita numai prin instanta de procuror sau pot sa platesc o suma de bani sa mi se faca acest test daca semnatura e originala sau e fals
daca omul i is schimba semnatura dupa cum spuneti de ce o persoana care a participat si stie mult mai multe decat mine mi a spus ca sora mea trebuia sa schimbe contractul de atunci inseamna ca e ceva putred la mijloc care nu stiu eu
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator
ea nu avea toti banii sa poata cumpara acest apartament iar fara ajutorul a lor mei nu facea nimic
sora mea ca ei i am cedat -o si noi si parintii dar cu sume de bani si de la parintii mei nu a dat numai ea integral bani

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare raului17 raului17 intrebarea este. Daca suntem 3 surori si i am cedat apartamentul in favoarea celei mari, noi doua apartamentul fiind al parintilor am cedat la icral cu ... (vezi toată discuția)
Fals in contract de vanzare- cumparare Calugareni17 Calugareni17 Buna ziua noi am avut un apartament cu 3 camere si suntem, 3 fete cand s-a maritat prima cea mare parintii mei au spus sa-i cedam ei si sotului ei apartamentul ... (vezi toată discuția)
Autentificare semnatura din contract de vanzare cumparare raului raului buna ziua am si eu o rugaminte am facut un contract impreuna cu parintii mei noi suntem 3 surori si aveam un apartament cu 4 camere dat de la servici lui mama ... (vezi toată discuția)