Am achizitionat o masina second hand. Persoana de la care am luat masina sustine ca nu imi da cartea de identitate doar cand o sa o inmatriculez. Am dat un avans, mi-a dat masina si certificatul de inmatriculare, urmand ca restul de acte sa le primesc in data de XX si sa dau restul de bani. Toate acestea sunt stipulate intr-un contract, de mana. Persoana nu mai raspunde la telefon. Masina nu este pe numele lui, este pe un "var" de-a lui, eu nu il cunosc. Data XX a trecut.
Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?
Este caz penal, pot sa-l acuz de inselaciune? Eu cum imi recuperez banii daca masina este a unui "var" de-a lui
Buna ziua, am cumparat o masina second hand si dupa 300 de km sa stricat cutia de viteza , am dus la mecanic pt. ca am crezut ca uleiul o sa fie problema dar nu...trebuie desfacuta toata cutia si schimbata multe chestii ce m-ar costa undeva la 2000 de euro....a zis si mechanicul ca nu in astia 300 de km sa stricat ci era deja demult....masina a fost achizitionata in mai putin de 30 de zile, in cazul asta unde asi putea merge sa dau in judecata sau care este demersul ca vanzatorul nu vrea sa deie banii inapoi!