Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Da la SNG numai cu studii superioare juridice, curs de 6 luni. In regulamentul lor mai scrie si de studii medii sau alte studii superioare, curs de 1 an dar pana acum nu stiu sa se fi organizat asa ceva.
Din cate stiu eu au organizat concursuri si pt cei cu studii medii. In statut scrie ca durata cursurilor in cazul lor si a celor cu studii juridice de alta specialitate este de 2 ani, nu de 1 an. Eu asa am citit...acum..nu stiu ce sa zic! Hai spor la toata lumea!
sans_you
Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere la SNG - art. 7 alin. 3 "Taxa de inscriere la concurs se restituie candidatilor care au fost respinsi pentru neindeplinirea conditiilor de participare la concurs, precum si candidatii care se retrag din concurs anterior afisarii listelor finale cu rezultatele verificarii conditiilor de participare la concurs. Cerere de restituire se depune la Directia economica si administrativa din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii si se solutioneaza in termen de 30 de zile de la inregistrare."
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)