Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
lauraalexa si eu dau in feb. Cand te-ai apucat de invatat, ai mai dat pana acum la grefieri. Eu am dat si in sept. 2009 si am picat la organizare la cateva sutimi.#-o
Este prima data cand dau ex,de invatat m-am apucat acum 2 saptamani...tu cand te-ai inscris si la ce tribunal? Sunt curioasa daca vor fi multi candidati...eu m-am inscris saptamana trecuta la Trib Bucuresti si erau doar 2 inscrisi,dar de atunci e posibil sa se mai fi inscris destui. Spor maxim la invatat!
Buna! In acesta perioada il urmaresc foarte rar pentru ca da, m-am inscris pentru admitere la SNG. Eu am aflat pe 4 ianuarie de examen, am facut dosarul si l-am depus pe 15. Am vazut ca mai erau inscrise 2 persoane, una din Oprisanesti si una din municipiu.
Am citit ca ai mai dat in septembrie, anul trecut. Cum e cu organizarea? Vad ca pun mare accent pe ea.
Buna. M-am inscis si eu tot la Trib Bucuresti. La inceputul saptamanii erau inscrise 12 persoane... M-am apucat si eu de cateva zile sa citesc la organizare judiciara... Nu mi se pare usoara deloc, dar ne descurcam noi:).
Mult spor!
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)