avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
buna
va rog, ajutati-ma cu o informatie.......daca nu te prezinti la concursul de admitere la SNG din varii motive, #-o taxa de inscriere se returneaza?
multumesc!
Da, te duci unde ai depus dosarul si ii spui ca te retragi si ti se restituie suma, cand nu stiu (pe loc sau dupa).
Exprimarea trebuie sa fie coerenta si la obiect pentru ca din ea se extrage raspunsul la intrebare, deci nu mot-a-mot art. Examenul nu a fost grila nici in parte ca in 2008, ar fi fost mult mai simplu.
Cum stati cu invatatul?
buna......
multumesc pentru informatie Sam2005!:)
deocamdata...citesc:((...!
Sper sa-mi vina si determinarea!
Spor tuturor!
Multumesc mult de raspuns! Intreb pt ca eu nu am o memorie mecanica (adica sa pot reda cu exactitate articolele). Cred ca ar fi absurd daca ar cere redare 100%. Multumesc si spor la treaba tuturor!
Buna !
As vrea sa imi ziceti daca la Scoala Nat. de Grefieri au acces doar cei cu studii superioare juridice? .....intreb deoarece nu prea sunt lamurita.
Eu am terminat Administratie Publica.
Multumesc anticipat si spor la invatat celor care invata.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)