avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
pentru janapress......:)
cauta pe site-ul INM-ului, calendarul estimativ al concursurilor organizate de catre CSM in 2010 si o sa observi ca se va sustine examen de admitere la SNG in perioada septembrie 2010.

zi buna!:)
K_Elena mai urmaresti forumul? Te-ai inscris la SNG pentru examenul din 28.02.2010, si eu sunt din Braila.
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2010
Sam2005, utilizator
multumesc pentru raspuns! dar dupa cum scrie acolo este un calendar estimativ si nu scrie nimic de examenul din februarie asa ca nu pot sa sa bag mana in foc ca va mai fi si altul in septembrie. la magistratura sunt trecute ambele examene la sng nu, intrebarea logiuca este de ce? s-a devansat acel examen sau asa cum spuneai din cauza lipsei de personal se mai organizeaza un examen mai devreme????
Inscrierile pentru examenul la Sng din 28.02.2010, se fac cel mai tarziu luni 18 ian 2010, scrie pe site-ul de la SNG si CSM. Acesta s-a hotarat pentru ca este penurie de personal iar in sept. se mai sustine si celalalt examen. Pentru cei care vor sa dea la SNG sunt doua sanse, asa ca Bafta multa tuturor.
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2010
Sam2005, utilizator
Buna! Cine mai da examen in februarie? Eu m-am inscris si m-am apucat de invatat...si as vrea sa mai schimb impresii cu persoane care se pregatesc.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)