avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Din cate stiu eu se da salariul pentru grefier debutant.
Asa este, salariul unui grefier debutant, care este foarte mic. Cei care vor intra, vor avea nevoie de sprijinul material al celor de acasa, ma refer aici mai ales la chirie, pentru ca nu se asigura cazare la camin.
Stiti cumva daca se deconteaza chiria celor repartizati in alt judet?
Am citit undeva, cum ca intr- adevar s-ar deconta si grefierilor nu numai magistratilor.
Asa ar fii si normal sa se intample! Nu stiu cum se deconteaza insa. Eu nu as accepta un post in alt judet.
In cazul in care nu accepti un post in alt judet, esti obligata sa platesti scolarizarea.
Acest lucru se poate intampla doar in cazul in care in momentul optiunii pentru post, sa nu mai fie unul disponibil in judetul tau.
Si eu incerc inca sa ma conving de faptul ca este o optiune buna si SNG-UL, dar inca mai reflectez asupra ideii (asta dupa trei incercari esuate la INM).
Eu am familie si ar fii destul de greu sa plec in alt judet. Inca nu sunt sigura ce voi face, dar totusi invat avand speranta ca voi obtine un post cat mai aproape de casa.Eu nu am incercat la INM pentru ca nu imi place si este foarte greu.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)