avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Srl x in colaborare cu srl Y
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Srl x in colaborare cu srl Y

Am urmatoarea nelamurire , prin ce forma legala poate un Srl X sa colaboreze cu un Srl Y la construirea unei case
De exemplu Srl X face un contract de prestari servicii sau antepriza cu Beneficiarul , Srl
X doreste o colaborare cu srl Y pentru a trimite doi angajati meseriasi sa participe la construirea lucrarii contractate de srl X impreuna cu muncitorii Srl-ului X , pentru pretul de xxx Ron per lucrare , Ce modalitate se poate folosii pentru acest tip de colaborare , si vreau sa stiu daca este posibil ca SRl X sa raspunda direct pentru angajatii SRl-ului Y care sunt prezenti la munca pentru protectia muncii , instruirea la locul de munca a echipamentelor de protectie , orice eveniment neplacut ce poate avea loc etc si bine inteles pentru lucrarea in sine .
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2018
MariusValentin, utilizator
Inca odata va multumesc pentru raspunsuri ! O alta nelamurire am , eu ca si administrator srl pot incheia un contract de prestari servicii pentru constructie casa , beneficiar fiind eu ! Sunt in contradictoriu cu cineva ca nu as putea sa folosesc firma pentru a-mi construi o casa pe persoana fizica , este adevarat ?
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2018
Puteți face așa ceva, însă cred ca acea persoana făcea referire la valoarea contractului de prestări servicii.(altfel spus, sa nu fie subevaluat prețul constructiei).
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
pretul contractului ar fi doar manopera de lucru ... tinand cont ca voi participa si eu la lucrare ca si benefiaciar plus inca doi angajati ai mei , ma gandeam sa trec pe contract 10.000 Ron pentru constructia la rosu , muncitorii sunt platiti pe salariu.
Contractul se incheie in baza proiectului de ctii.-montaj-instalatii a casei, iar valoarea contractului/ intregii lucrari se stabileste prin deviz. In deviz intra valoarea materialelor (le cumparati pe firma din banii cui ?!) plus cheltuieli cu salariile plus taxe, etc.
Părțile stabilesc valoarea contractului și tot ele decid ce va cuprinde aceasta valoare.

În realitate , teoretic vorbind, este vorba despre un conflict de interese.

Valoarea de 10000 lei nu este prea mica ?
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Instructaj ssm. buna ziua. o institutie de stat a achizitionat ... hdanny hdanny Instructaj SSM. Buna ziua. O institutie numita \"X\" a achizitionat prin contract, servicii de reparatii si renovari la sediu ei de la o alta firma ... (vezi toată discuția)
Instruire ssm personal detasat de la alta firma cyan cyan In Fisele de instruirea individuala privind ssm nu exista rubrici/pagini dedicate instruirii in cazul detasarii sau la schimbarea locului de munca de la un ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii in germania marinar marinar Buna dimineața. Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastră. Am un SRL, prestări servicii in construcții. Urmează sa închei in contract de ... (vezi toată discuția)