MariusValentin a scris:
Nu cumparr materialele pe firma ! Materialele sunt deja cumparate pe persoana fizica ! Am am angajat doi muncitori calificati pe firma la care sunt unic asociat si ii platesc cu 2000 ron lunar , durata lucararii va fi de doua luni de zile ! De ce sa trec o suma mai mare daca eu nu platesc mai mult de 10.000 ron , eu vreau sa construiesc legal , sa nu am probleme pentru ca la mine in zona se fac reclamatii etc.
iar ulterior vreau sa colaborez impreuna cu o alta firma de constructii ... pentru noi lucrari . de asta intrebam ce posibilitate de colaborare poate exista ! Repet nu sunt functionar plublic , nu am rude sau cunostinte care sa detina functii publice . Efectiv va fi un contract de prestari servicii pentru manopera constructiei pentru casa la rosu , cu materialele beneficiarului ( adica ale mele) Stiu ca multi veti spune ca de ce nu am construit in regie proprie , pentru ca conform legi , regia proprie este definita altfel ... daca la mine pe strada sunt vecini rai , nu vreau sa am probleme sa ma trezesc cu o amenda etc , am preferat sa ii angajez pe firma , am activat caen-urile necesare , si de ce nu sa incerc sa activez in acest domeniu , prin colaborare cu o alta firma micuta , formand o echipa mai mare .