avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Se poate angaja o bolnavă de cancer în România? ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Se poate angaja o bolnavă de cancer în România? Cunosc pe cineva în astfel de situație, lucrează la un supermarket

Am si eu o ntrebare se poate angaja o bolnava de cancer in romania? Cunosc pe cineva care este bolnavă de cancer si este angajata la un super market
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca o ruda a dvs ar suferi de aceasta boala, la fel ati aborda situatia? Poate are nevoie de bani pentru medicamente si de aceea munceste. Demersul dvs este de cea mai joasa speta si fiti sigur ca universul ne intoarce raul fie si cel gandit si nefacut.
.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimabil/a "no name.." sunte-ti inafara vietii si a bunului simt.Va doresc situatia doamnei care cu toate ca ar putea obtine pensie pe caz de boala(cancerul fiind incadrat in caz de invaliditate intr-un stadiu avansat) munceste si incearca sa aiba o viata normala...sa vedem ce a-ti face? Poate v-ati retrage intr-o pestera pana sfarsiti?...sau poate a-ti lupta cu boala si oamenii incuiati la minte si suflet.
Va doresc minte si...izbavire pentru ca aveti nevoie daca a-ti deschis astfel de topic
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
mariusdd, utilizator
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici mie nu-mi este ok sa stiu ca exista oameni care, in necunostinta de cauza (sa n-o numesc prostie) si din pura rautate, ar face rau altor oameni in mod gratuit, doar pentru ca ei cred ca sunt mai sanatosi decat ceilalti. Dar asta e viata, cancerul nu alege dupa IQ... Apropo, cand v-ati facut ultima data toate analizele?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
Mirela Savulescu, utilizator
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
si tu si avocatul ala pe care l ai intrebat sunteti niste cretini.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebarea dvs pare sa vina din ignoranta. Lasand deoparte partea morala a problemei, care exact este teama dvs? Ca va imbolnaviti si dvs? Explicati un pic mai pe larg care ar fi problema si ce va determina sa va fie teama? Documentati-va si lasati prejudecatile la o parte.

Alte discuții în legătură

Problema angajare. urgent!!! frey frey Buna ziua! De curand am fost admis la un concurs organizat de un minister. Urmeaza formalitatile prevazute de lege, inclusiv examenul medical. Aici ar putea ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Contaminati deliberat cu varicela la locul de munca doctorS doctorS Pe sectia de spital unde lucrez - chirurgie - s-a fortat internarea unui pacient cu varicela in stadiul contagios, desi nu avea justificare medicala sa se ... (vezi toată discuția)