Cristina2512
Utilizator 6din 6 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca o ruda a dvs ar suferi de aceasta boala, la fel ati aborda situatia? Poate are nevoie de bani pentru medicamente si de aceea munceste. Demersul dvs este de cea mai joasa speta si fiti sigur ca universul ne intoarce raul fie si cel gandit si nefacut.
.
mariusdd
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Stimabil/a "no name.." sunte-ti inafara vietii si a bunului simt.Va doresc situatia doamnei care cu toate ca ar putea obtine pensie pe caz de boala(cancerul fiind incadrat in caz de invaliditate intr-un stadiu avansat) munceste si incearca sa aiba o viata normala...sa vedem ce a-ti face? Poate v-ati retrage intr-o pestera pana sfarsiti?...sau poate a-ti lupta cu boala si oamenii incuiati la minte si suflet.
Va doresc minte si...izbavire pentru ca aveti nevoie daca a-ti deschis astfel de topic
Mirela Savulescu
Utilizator 5din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Nici mie nu-mi este ok sa stiu ca exista oameni care, in necunostinta de cauza (sa n-o numesc prostie) si din pura rautate, ar face rau altor oameni in mod gratuit, doar pentru ca ei cred ca sunt mai sanatosi decat ceilalti. Dar asta e viata, cancerul nu alege dupa IQ... Apropo, cand v-ati facut ultima data toate analizele?
Intrebarea dvs pare sa vina din ignoranta. Lasand deoparte partea morala a problemei, care exact este teama dvs? Ca va imbolnaviti si dvs? Explicati un pic mai pe larg care ar fi problema si ce va determina sa va fie teama? Documentati-va si lasati prejudecatile la o parte.