avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Se poate angaja o bolnavă de cancer în România? ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Se poate angaja o bolnavă de cancer în România? Cunosc pe cineva în astfel de situație, lucrează la un supermarket

Am si eu o ntrebare se poate angaja o bolnava de cancer in romania? Cunosc pe cineva care este bolnavă de cancer si este angajata la un super market
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cancerul si tratamentul pt cancer nu sunt contagioase si nici nu pun in pericol sanatatea publica.. Concedierea unei persoane bolnave de cancer inseamna DISCRIMINARE si respectiva doamna poate da in judecata angajatorul si in mod cert castiga. In prezent nu te poti pensiona pe caz de boala daca ai cancer.
Angajatorul ar trebui felicitat ca aacordat o șansa acelei persoane bolnave, iar pe dvs. sa va fereasca sfintiii sa puteți măcar suspiciona ca suferiți de așa boala..
Nu cred ca s-au terminat cărțile, iar dacă aveți net sa intrați pe forumuri sa puneți întrebări stupide, mai bine l-ați utiliza sa va documentati despre acesasta boala a secolului. E mai contagioasa prostia decât cancerul
, dincate știu eu.
Așa ca mare grija pe unde și cu cine umblați...
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poți să dai zece telefoane. Ceea ce vrei să faci are un nume: discriminare.
În locul tău mi-ar fi rușine pentru asemenea gândire.

No name233 a scris:

Va dati seama si dvs ca nu stie nimeni angajatorul are nevoie de om analizele se fac sa cum se fac si asa se merge mai departe ma gândeam daca un telefon la itm sau sanepid ar rezolva ceva pt mie unul nu imi este chiar ok stiind ca acea bolnavă de cancer lucreaza acolo sa merg sa cumpăr si sunt sigur că multora daca ar sti nu le-ar fii ok

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și ce ai vrea, deloc stimabile, să stea acasă și să aștepte moartea?! Nu ai pic de empatie, că de bun simț nici nu poate fi vorba

No name233 a scris:

Am si eu o ntrebare se poate angaja o bolnava de cancer in romania? Cunosc pe cineva care este bolnavă de cancer si este angajata la un super market

Alte discuții în legătură

Problema angajare. urgent!!! frey frey Buna ziua! De curand am fost admis la un concurs organizat de un minister. Urmeaza formalitatile prevazute de lege, inclusiv examenul medical. Aici ar putea ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Contaminati deliberat cu varicela la locul de munca doctorS doctorS Pe sectia de spital unde lucrez - chirurgie - s-a fortat internarea unui pacient cu varicela in stadiul contagios, desi nu avea justificare medicala sa se ... (vezi toată discuția)