Felicitari pentru noul look!
Un frumos cadou de Craciun!
Acum incerc sa ma obisnuiesc cu aceasta noua infatisare.
Am beneficiul de a impartasi pareri cu oameni mai bine pregatiti decat mine !
Ce poate fi mai frumos ?
Am prilejul de a ma adresa cuiva , atunci cand doresc un raspuns , pe care poate-l am , dar e incert !
Ce poate fi mai binevenit ?
Am posibilitatea de a ajuta pe altii !
Ce poate fi mai nobil ?
Si nu in ultimul rand , am posibilitatea de a socializa !
Ce mi-as putea dori mai mult ?
Buna ziua!
Cu mare drag am sa vorbesc intotdeauna despre Avocatnet,
Am gasit aici tot ce am nevoie;
1. Prieteni
2. Consultantii de specialitate, care de fiecare data cand ai nevoie de ajutor sunt aproape de tine,
3. Legi, hotarari,ordonante, fara de care nu putem pune in aplicare diferitele situatii in care ne aflam,
4. Sfaturile constructive care vin de la oameni competenti,
5. Esti corectat imediat daca gresesti atunci cand vrei sa pui in aplicare metoda ta de rezolvare a unei probleme......
Dar........., vorbele sunt de prisos, veniti aici sa vedeti ca am dreptate!
Avocatnet, te iubesc si .........Jos Palaria !!! =D>
Cu stima si multa consideratie,
Ingrid2000
Avocatnet este mult mai mult decat un prieten! Este locul unde te poti exprima(chiar stangaci si uneori agramatic, aliterar si fara reglementari ortografice, dar pt. care nu te cearta nimeni). Este locul unde iti poti deschide sufletul cu orice problema ai, pe o paleta foarte larga de probleme! Este un loc unde mii de ochi citesc , analizeaza problema ta, si, cu mare solicitudine, fara sa te coste decat un pic de timp, primesti raspunsuri absolut autorizate, documentate, dezinteresate! Este un loc unde ai convingerea ca nimeni nu ''te fenteaza" pt. nu are nici un interes. Este un loc unde chiar poti sa-ti faci un prieten dezinteresat. Este locul unde ajungi rapid, elegant si fara efort deosebit pt. a gasi un raspuns autorizat si competent,in care poti avea incredere. Sincer si for ever, multumesc celor care conduc acest sait, care au grija de bunul mers al sau spre binele celor care reusesc sa acceseze acest minunat loc! Doresc existenta indelungata acestui sait,sanatate si numai bine tuturor celor care isi imbogatesc mintea ,sufletul si poate chiar existenta in urma petrecerii unei franturi de eternitate parcurgand aceste pagini !
Cu deosebita stima,
Z.
Un spatiu virtual umplut de nobletea umana a unora si sperantele altora.
Un spatiu unde nu vei fi niciodata singur sau nesigur.