avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro 1.000 de experiente Avocatnet.ro. Ajuta si tu!
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

1.000 de experiente Avocatnet.ro. Ajuta si tu!

Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care nu stiu cu ce i-ar ajuta Avocatnet.ro.

V-a fost util? V-ati facut prieteni? Ati castigat ceva prin aderarea la comunitatea Avocatnet.ro? Impartasiti-le si altora din experientele pe care le-ati trait in acest site.

Apelam la ajutorul comunitatii pentru simplul motiv ca povestile adevarate scrise de cei care au trait deja experienta Avocatnet.ro sunt mult mai importante decat frazele goale scrise de cineva ca prezentare a unui concept abstract.

Va multumim anticipat pentru ajutor si pentru faptul ca imprastiati vestea acestei campanii. Si va vom tine la curent cu numarul de recenzii care s-au strans in acest forum.

Tinta este 1.000. Si speram sa o atingem pana la finalul anului.

Multumim. =D>
offtopic?! "educatia juridica" ar trebui introdusa in scoli. Aici ar trebui atrasi si elevii si studentii de la orice facultate, pana nu devin... justitiabili.
telegrafic: . Util: chiar daca nu reprezinta "consultatie juridica" forumul este folositor peste masura:1. sunt oameni care nu au bani dar sunt atrasi in procese fara voie- se pot reprezenta singuri. 2. sunt oameni prost sfatuiti:aici pot confrunta punctele de vedere 3. "Mintea" avocatilor si in special a celor buni este sclipitoare, oricine poate constata si daca vrea, isi poate imbogati propriile capacitati. 4. "Gratie" sistemului juridic, avocatii nu intotdeauna pot da intreaga lor masura in instanta, Aici nimeni nu ii obstructioneaza, aici nu sunt interese! 5. Este importanta si viteza raspunsurilor. 6. Relatia este de tipul "win-win": consultantii, specialistii studiaza, verifica, pentru a da raspunsuri corecte, isi confrunta parerile cu ale altor colegi, fiecare afla ceva in plus, sau daca a gresit sau nu, primeste solutii pentru dosarele la care lucreaza, constata ca mai trebuie sa citeasca ceva...asa incat munca aceasta gratuita va aduce si foloase, masurabile chiar si in bani, iar noi, celalalt element din relatie , noi, cei care ne informam, avem toate avantajele mentionate mai sus.
(ce ar mai trebui? - offtopic!)
Ultima modificare: Duminică, 8 Noiembrie 2009
peraspera, utilizator
Din nefericire traim intr-o lume in care nu stim exact adresa la care se afla lumea noastra!
Nu cunoastem elementare chestiuni de medicina ori juridice... NU stim ca automedicatia nu e indicata de specialisti in medicina si ca inainte de a lua o cale juridica trebuie sa le vezi pe toate care-ti sunt disponibile!

Pentru asta intru eu aici, ca sa arat oamenilor puncte de vedere ale legii, unghiurile din care analizeaza legea anumite situatii si acte.
Pentru a forma acea minima cultura juridica, pentru a spune ca nu exista parasire de domiciliu in epoca respectarii drepturilor omului, ca atributii diferite are notarul fata de avocat sau jude...

Intru aici pentru a primi ceva inschimb, caci nimeni nu face acte de caritate reale... intru aici sa vad cum gandeste un justitiabil, de ce i se pare gresita legislatia, de ce i se pare greoaie, daca isi cunoaste drepturile, cum intelege sa se foloseasca de lege...
Intru sa vad ganduri diferite, idei diferite, intru sa le admir, sa le combat...
Intru pe sait pentru ca sunt binevenita!
Pentru ca imi place sa scriu, sa aprob, sa contrazic, sa laud sau sa critic... pentru ca ideile sunt libere, in limite, ca si celelalte drepturi ale omului...
Iar cu dependenta m-am batut mult timp pana sa o accept ca pe un lucru bun.
Mult succes!
Munca mea nu avea nimic in comun cu drepturile angajatului si acest aspect a fost departe de preocuparile mele cam 9 ani, asa incat, nu exagerez cand afirm ca habar nu aveam de existenta acestor drepturi.
Am fost concediata si simtindu-ma nedreptatita am inceput sa-mi caut drepturile la "prietenul meu" Google... asa am dat peste Avocatnet!
Aici am aflat drepturile ce le am si care erau bine ascunse de catre angajator, aici am aflat ca nu sunt singura la necaz, aici am avut parte de sfaturi si vorbe bune, aici am gasit sprijin si indemn sa merg inainte oricat de greu mi-ar fi, asa incat, cu sprijinul aceste comunitati, mi-am revedicat si primit drepturile in valoare de aprox.16.000 lei!
Dar rezolvarea problemei mele nu m-a facut sa parasesc acest forum ci am ramas in aceasta comunitate sa dau si eu altora , la randul meu, un pic din ce-am primit!

Cu adanc respect, multumesc acestei comunitati!
La fel ca si multi alti utilizatori, am descoperit Avocatnet atunci cand nu am stiut cum sa procedez intro problema in domeniul muncii.
De atunci apelez intotdeauna cu incredere la acest forum, deoarece are numai consultanti competenti si carora LE PASA de oamenii care apeleaza la ei.

De aceea, va multumesc si sper ca acest forum sa aiba o viata cat mai lunga!
este o zi de vineri minunata,toata ziua am stat cu prietenii.care prieteni?cei din toate orasele tarii.cum asa?simplu - ECHIPA FORUM AVOCATNET este direct raspunzatoare .
bravo voua domni si doamne care tineti acest forum.

Alte discuții în legătură

De ce imi place avocatnet.ro Paula Tudor Paula Tudor Pentru ca fiecaruia ne place sa ni se spuna macar din cand in cand cat de mult suntem apreciati şi iubiti, haideti sa-i spunem [i]avocatnet.ro [/i]- ului cat ... (vezi toată discuția)
Ce fac cand intru pe avocatnet.ro - monolog ContSters98240 ContSters98240 Buna dimineata! Ca utilizator cu ceva experienta pe acest site, in primul rand ma uit la statusurile prietenilor apoi la ceea ce ei au scris de cand nu am ... (vezi toată discuția)