Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care nu stiu cu ce i-ar ajuta Avocatnet.ro.
V-a fost util? V-ati facut prieteni? Ati castigat ceva prin aderarea la comunitatea Avocatnet.ro? Impartasiti-le si altora din experientele pe care le-ati trait in acest site.
Apelam la ajutorul comunitatii pentru simplul motiv ca povestile adevarate scrise de cei care au trait deja experienta Avocatnet.ro sunt mult mai importante decat frazele goale scrise de cineva ca prezentare a unui concept abstract.
Va multumim anticipat pentru ajutor si pentru faptul ca imprastiati vestea acestei campanii. Si va vom tine la curent cu numarul de recenzii care s-au strans in acest forum.
Tinta este 1.000. Si speram sa o atingem pana la finalul anului.
Luni in instanta ca justitiabil- singur! cu ostilitate in jur! cu lucruri care nu se pot spune! cu lectia nefacuta-pana acum! Cu totul stiut dinainte. Doar data executiei nu o cunosc! Oare cu acelasi judecator a n-a oara? De fapt, nu conteaza. Pe ce ma pot baza? Doar pe ce stiu de aici si doar ca sa nu ma fac de ras, sa pierd in mod onorabil ?! Incerc sa aman, dar maine probabil voi cere ajutooor! Ajutor Avocatnet!
suntem departe de 1000 , ce faceti?
ce inseamna Avocatnet ? locul in care iti spui problema , te descarci , chiar daca nu intodeauna primesti un raspuns , macar te ai descarcat ai spus problema care te framanta
Prima data am postat comentariu apreciativ si chiar l-am postat din suflet !
A doua oara am spus ....afara ploua ..........si mi-a parut rau !
Revin si va spun ,cu mana pe suflet , e un site de 1000 de puncte !
Mi-am facut curaj sa-mi fac un cont pe acest forum in martie 2008 dupa ce un an am mai citit ce se scrie. Eram tentat sa intreb, sa intervin si m-am hotarat.
Am mai trait o experienta asemanatoare cu multi ani in urma cand am fost repartizat prin repartitie la prima unitate. Neavand inca locuinta, am locuit mai bine de 6 luni in camera "ofiterului de serviciu". Cel care era de serviciu trebuia sa stea acolo 24 de ore dar seara pleca acasa si-i tineam eu locul. Aveam acces la o biblioteca plina cu publicatii de specialitate, reviste economice, juridice, monitoare oficiale (le spunea altfel atunci). Am inceput sa le frunzaresc. Am gasit lucruri interesante si nici nu mi-am dat seama cand am deveni un cunoscator in domeniu. Am avut confirmarea cand la urmatorul examen de prelungire a licentei am fost primul din vreo 200. Cunosteam ca pe ceva firesc legislatia in general dar mai ales cea economica, cea referitoare la spatiul aerian si drept international pe aceasta tema.
Cred ca traiesc din nou acest fenomen pe avocatnet.ro unde invat pe langa dumneavoastra si de la dumneavoastra .
O experienta ce o recomand tuturor prietenilor cu orice ocazie.
Poate s-a mai scris....o fac din nou!
In afara de initiatori, probabil restul am intrat aici, gasind o usa la care am batut din curiozitate sau din mare nevoie si am revenit apoi, invitati de gazde cu "inregistrarea gratuita", am mas si am ramas, pentru a imparti si altora din darurile primite, adaugand cate ceva si din experienta proprie.
Ne intristam cand la usa bat si cei care pretind nevoi pe care nu le au, dar vor sa le fabrice.Majoritatea se retrag (uneori isi dau si arama pe fata) constatand ca nu sunt bine-primiti.Mai sunt si cei care vaneaza, dar ei stau in tufisuri si ataca prada in direct.Nu merita sa-i cautam , sunt putini si descurajati de interventiile prompte si la obiect, facute de cei aflati in luminis - nu la intuneric.
Tot aici, isi gasesc vindecarea si cei care , autodidacti, puteam fi un adevarat pericol de gandire/cunoastere limitata, atat personal cat si pentru cei din jur.
Lumea noastra, avocatnet, are personaje absolut reale, cu orgolii, cu ambitii, cu prieteni , cu multumiri (aplauze,recomandari, medalii,consultatii private) si in special cu....
PRIETENI:hugall: :hugall::hugall::kissing:
Concluzia: Suntem o lume vie:ok:
Cand va fi recomandat avocatnet.ro in scoli?CAT DE CURAND:thumbup:
NB: postez aici statusul meu de azi, fiind efemer: SENECA:Adevarata intelepciune inseamna sa-ti recunosti propria ignoranta.
(N-am uitat si am spus-o si celor pe care ii apreciez cu adevarat:vishenka: )