Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care nu stiu cu ce i-ar ajuta Avocatnet.ro.
V-a fost util? V-ati facut prieteni? Ati castigat ceva prin aderarea la comunitatea Avocatnet.ro? Impartasiti-le si altora din experientele pe care le-ati trait in acest site.
Apelam la ajutorul comunitatii pentru simplul motiv ca povestile adevarate scrise de cei care au trait deja experienta Avocatnet.ro sunt mult mai importante decat frazele goale scrise de cineva ca prezentare a unui concept abstract.
Va multumim anticipat pentru ajutor si pentru faptul ca imprastiati vestea acestei campanii. Si va vom tine la curent cu numarul de recenzii care s-au strans in acest forum.
Tinta este 1.000. Si speram sa o atingem pana la finalul anului.
Foarte simplu spus: Avocatnet inseamna informare - comunicare - prietenie. Restul vine de la sine - respectul, increderea, amabilitatea, atentia etc.
FELICITARI si MULTUMIRI tuturor celor care au contribuit la realizarea proiectului si la continuarea lui: administratori, consultanti, moderatori, voluntari, utilizatori !!!! =D>:love2::yeah:
Chiar daca ai intrat prima oara pe platforma avocatnet.ro realizezi ca nu exista multe care pot sa o egaleze. Cind spun asta ma refer si la modul in care este sistematizata si la content.
Are sens sa mai scriu despre toate informatiile atit de pretioase si despre noutatile in domeniu, pe care le ofera cu o promptitudine greu de egalat?=D>
Nu cumva ma repet, sau ii plagiez pe ceialti, cind spun ca forumul este mai mult decit o mina de aur? De ce spun asta? Sint unul dintre utilizatorii care au avut nevoie ceva mai des de consultanta. De cele mai multe ori raspunsurile au venit, practic, la mai putin de cinci minute de cind am postat intrebarea. Unde mai gasesti atita celeritate? Si daca ar fi numai atit... Pe linga faptul; ca sint gratuite, lucru extrem de important, raspunsurile contin toate unghiurile din care paote fi abordata problema semnalata. Sa vrei si nu mai ai cum sa gresesti.
Cine spune tate astea despre avocatnet.ro? Un om care isi cistiga existenta din activitati pe internet si care, din acest motiv, isi petrece, in medie, 20 de ore pe zi, sapte zile pe saptamina, in lumea virtuala. Si care cunoaste cam tot ce se intimpla in aceasta lume.
Astea fiind spuse tot ce mai pot sa fac este sa multumesc inca o data echipei avocatnet.ro, tuturor celor care la nevoie mi-au fost alaturi si sa spun:
Multe cuvinte de laudă s-au spus... şi multe se vor mai spune. ªi tot vor fi puţine.
Nu pot să spun decât (şi asta ca să nu-i copiez pe "antevorbitori" mei) că este minunat că într-o lume din ce în ce mai rea există un spaţiu privilegiat în care se regăsesc din plin acele calităţi ale fiinţei umane care în viaţa de zi cu zi se găsesc din ce în ce mai puţin: respect, colegialitate, prietenie dezinteresată, altruism, politeţe.
Vă muţumesc că existaţi!
:vishenka:
Va multumesc ca exista avocanet.ro si sa multumesc utilizatorilor pentru bunavointa si promptitudine. Am primit pareri si informatii care mi-au fost de mare folos.