Sigur voi reveni cu deznodamantul, ceea ce va mai dura o vreme. Deocamdata am o nelamurire: componenta comitetului executiv nu ar trebui sa reprezinte un secret. Nimeni din conducere nu are obligatia sa imi spuna care sunt membrii comitetului?domnul cenzor arunca mingea la dl administrator si viceversa. Pana la urma administratorul(angajat din exterior fiind) a propus sa imi aduca acel registru al adunarilor generale. Chiar asa de greu o fi sa se insire 3 nume?
Pe unul din exemplarele predate membrilor comitetului(cei de care stiam eu), domana respectiva, fosta presedinte, mi-a intors rapid biletul cu un inscris care spune ca dansa din septembrie nu mai este nici presedinte(si-a dat demisia) nici membra a comitetului.
Cred ca cea mai buna solutie, facand deja cateva adunari generale in care toata lumea a refuzat sa fie presedinte, ar fi desfiintarea asociatiei
Adam Grecu a scris:
Nu va suparati, membrii com. ex. se aleg, doar intr-o AG a membrilor. Acest lucru se consemneaza in PV al adunarii. Dintre mb. com. ex. se alege presedintele. Este posibil ca in aceeasi AG sa se aleaga si mb. comisiei de cenzori.
Administratorul se angajeaza de catre com. ex. Salariul acestuia trebuie sa "incapa" in suma aprobata in BVC.
Daca o sa fiti amabil, poate o sa ne informati si pe noi cum ati rezolvat chestiunea - prin adaugarea la acest topic, sa ne aducem aminte despre ce a fost vorba.
Stima, AG.